2026 35. kitabı
"Aslında öyle yorgunum ki içimdeki bu sesin susmasını, dünyanın susmasını istiyorum." Aslında haftalık planımda hedefim #8mart gibi önemli bir günde caaaanımmmm Peri ile vedalaşıp sizlerle paylaşmaktı ama ağır grip olunca hiç elime alamadım son 4-5 gün:(. Olsun yine de planı uygulayıp bugün bitmesine 40 sayfa kalan eseri paylaşacağım. ( Bitirince bir daha paylaşılır Peri' lerin azalması dileğiyle.. Peri kim mi ? O annesinin bile sahip çıkmadığı Narin , 2 yaşında t*ecavüze uğrayan Sıla Bebek... ve son olarak denizde c*esedi bulunan 8 yaşındaki ikra ( annesi ne kadar çabalamış sesini duyurmak için:() Kısacası hayalleri , çocuklukları ,umutları çalınan bütün kız çocukları.. Bir çocuk düşünün 12 yaşından 17 yaşına kadar is*tismar edilsin , bu çocuk yaşıyor mu şimdi sizce yoksa yaşayan bir ölü mü??? Annesi var ama yok , bütün bunlara göz yumuyor. Biliyorsunuz bizim toplum için en önemli kriter "elalem!!". Ahh Peri yıllarca sesini duyuramamış içine içine yaşamış tüm bunları , her ne kadar sessiz çığlıklar atmaya çalışsa da.. Söylerken bile midem bulansa da pedofili bir tipin hangi duygularla hareket ettiğini de göreceğiniz eseri okumadan önce hem psikolojik olarak kendinizi hazırlayın derim hem de karşılaşacağınız tiksinç durumlar nedeniyle tok karnına okumayın sinirden kasılmayla mideniz alt üst olabilir!! Velhasıl ; caaanımmm @burcununseckileri ile tanıştığım sevgili yazarımız @meneksetoprak ın sıkı takipçisiyim bundan sonra..
Duygu ve Düşünce
PeriMenekşe Toprak · Doğan Kitap · 202647 okunma