2026 84. kitabı
𝗔𝗖̧𝗘𝗟𝗬𝗔 Herkese Merhabalar... Sizlere sevdiğim bir yazarın kaleminden eski kitabı ile geldim. Evet evet hep alışığız yeni kitap demeye ama bu eski bir kitap Eee kalemini sevince başka kitapları var mı acaba demekten kendimizi alıkoyamayız. Yazardan #blackout serisini okumuştum son kitabını henüz alamadım ve okuyamadım ama tabi ki onu da merak ediyorum. O zaman dedim ben bir eski kitabını okuyayım. Yazarın kalemi o kadar çok gelişmiş ki bu sayede onu anladım. Eski kitabına bakınca hatta kat kat gelişmiş diyebilirim. Bu kitabın öyle hızlı geçişleri karakterlerin öyle hızlı değişimi var ki başım döndü. Duygu hissini de ne yazık ki alamadım. Hız olunca bir şeyler ister istemez eksik kalıyor. Hatta göz devirerek okuduğum yerler de oldu. Bu kadar hızlı bir tempo kitabın kurgusunu da geride bırakmış. Üzerinde bir düzenleme yapılıp kurgu ve kitap daha kapsamlı olsa ne de mis gibi olur. Derya Hazinedar ve Açelya Derya Bey işi başından fazlaca aşkın olan oteller zinciri olan bir adamdır. Yapılan yanlışlara da tahammülü yoktur. Son olarak hata yapan avukatları ile yeni bir avukat arayışına düşer. Bunun için ise en iyisinin genç ve iş aşkı olan yeni mezun bir avukat olduğunu düşünür. Üniversiteye gider gittiği gün ise bir kız ile çarpışır ki bu kız okulun en çalışkan kızı Açelya'dır. Bütün kızlar Derya beyi konuşurken ise o plotonik olarak başka birine aşık olduğunu sanır. Üstelik bu kişi Derya Bey'in rakibidir. Bütün arkadaşları gazete sosyete haberlerini dolduran Derya Bey'i yakışıklılığı ve zenginliğini konuşurken Açelya umursamaz. O sabah onları bir araya getiren ise iş teklifi olur. Ertesi gün gittiğinde sekreterin hatası ile gemileri yakar ve işi kabul etmediğini söylemek için iş yerinde adeta küçük bir fırtına koparır. Yangın zilini çalmak da iyi fikir heee Neyse daha sonra hemen çıkıp bir kafede iş bulmak ise saatini almaz kızımız öyle çılgın Ama tek başına ve de kendi ayakları üzerinde olan Açelya'nın başarılı olmaktan başka şansı yoktur ve tabi geçinmek için de paraya ihtiyacı vardır. En nihaneytinde işi kabul eder ama bir sevdiği olduğunu da bilinsin ister. Derya Bey'in ise ilgisi artar. Her ikisinin de hesaba katmadığı şey ise zamanla gelişen aşkları olur. Ehhh öyle uzun uzun bir zaman da sayılmaz. Mutlu son okumayı sevenler kitap sizi bekliyor. Aaa unutmadan güzel ve anlamlı, güzel bir sosyal mesaj veren son ile veda etmesini ayrı sevdim. #açelya #seldacacomments
AçelyaElif Kaplan · Gitane Yayınları · 201777 okunma