#kitapyorumu
Birce ve henüz yeni tanıştığı arkadaşları yurtta çıkan bir sorun yüzünden kiraya verilen bir eve taşınmak zorunda kalmıştır. Birbirlerinden tamamen farklı kişilere sahip olsalar da bir arada kalmayı başarmış ve birbirlerine destek olmuşlardır.
Birce ve alt komşularından biri olan Barış iki zıt karakter olmalarına rağmen çok iyi vakit geçiren iki arkadaş oldular.
Ben bu ikilinin daha sonra ne olacağını merak ettim. O kadar komik ilişkileri var ki okurken çoğunlukla güldüm. Özellikle Barış'ın dinazorlara olan ilgisini çok sevdim. Kitap çok akıcıydı. Okurken çok keyifle okuduğum kitaplardan biri oldu. Okumanızı kesinlikle tavsiye ediyorum.
Betül Güçlü'nün kalemiyle tanıştınız mı?
Yazarın kitapları hakkında ne düşünüyorsunuz.
@betullguclu & Gülseren Alkan
Çok renkli bir yüzün var. Çok...dağınık. Dağınık şeylerden hoşlanmam. Onları toparlamak, bir düzene sokmak isterim. Tanıştığımıza sana bakarken sürekli bunu düşündüm ama artık onlar dağınık beneklerden ibaret değil, onlar senin. Yüzündeki çillerde senin gibi renkliler. Ben de hiçbir renk yok. Bu yüzden senin böyle olmanı seviyorum.
Bence esas güç iyi arkadaşlara sahip olmaktır.
#booktropes
Arkadaşlık
Aşk
Üniversite Hayatı
Dinozor Koleksiyonu
Balkabağı ve TarçınBetül Güçlü