Hayal kırıklığı
2026 2. kitabı
Okunma: 10 Mart 2026 05:07
Öncelikle size önerim hiç bir şekilde spoiler yemeden bu seriyi okumanız olacaktır. 6.5/10 (Bu inceleme spoiler içermektedir!) Ben spoiler yediğim için ana karakterin belli bir şekilde iradesini kaybedeceğini biliyordum ondan dolayı kitabın başından beri bu süreci merak ettim ve sırf onun için okudum. Ana karakterimiz yer yer midemi bulandırdı özellikle Yazar ile kadının eve gittiğinde.. Son ana kadar kitabı baya beğeniyordum ama Anthony Burges çok kötü bağlamış. Eski karakterleri bu kadar ucuz sunumla görmemeliydik. Bu kadar ucuz bir siyasete bağlama gibi şeyler olmamalıydı. Hiç hoşuma gitmedi bu kısımlar. Daha iyi bir bağlama/final olsaydı daha etkileyici ve yüksek puanlı bir kitap olurdu benim için. Bu haliyle 6.5/10 olur anca. Ayrıca ek olarak ana karakterin dinlediği müzik gerçek olsaydı da biz de dinleseydik. Masum masum aramıştım bir müziği. "Friedrich Gitterfenster'den Das Bettzeug'miş" Otomatik Portakal
Otomatik PortakalAnthony Burgess · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 2021113,1bin okunma