2026 6. kitabı
#ifrit Özgürlük için ne kadarından vazgeçebilirsin ? Ve ruhunu kime emanet edersin ? Luzia , Madrid’in fakir mahallelerinde yaşayan genç bir hizmetçidir. Luzia’nın gizli bir yeteneği vardır: küçük mucizeler yaratabilir. Örneğin yemekleri daha lezzetli yapmak veya kırılan eşyaları onarmak gibi küçük büyüler yapabilir. Ancak o dönemde Engizisyon çok güçlü olduğu için büyü yapmak ölümle cezalandırılabilecek bir suçtur. Günah ve yasaktır... Bir gün Luzia’nın bu yeteneği çalıştığı evin sahibi tarafından keşfedilir. Luzia yanık ekmeği büyüyle yanmamış hale getir ve ev sahibinin dikkatini çeker.Luzia’nın hayatı tamamen değişir. Luzia bir anda kraliyet çevresinde yapılan tehlikeli güç oyunlarının içine çekilir. Sarayda herkes kralın gözdesi olmak ve güç kazanmak için mücadele etmektedir. Luzia bu tehlikeli dünyada hayatta kalabilmek için Santángel adlı gizemli ve ölümsüz bir varlıkla ittifak kurar. Santángel hem ona yardım eden bir öğretmen olur hem de Luzia’nın en büyük sırrını paylaşan kişiye dönüşür. Ancak bu ilişki aynı zamanda tehlikelidir ve Luzia’nın hayatını riske atabilir... Devamı kitapta Yeni kitaplarda görüşmek üzere hoşçakalın. Kitapla kalın
İfritLeigh Bardugo · İthaki Yayınları · 2026133 okunma