2025 17. kitabı
Okunma: 18 Ocak 2025 01:01
Merhaba kitap dostlarım Bugün sizlere kalemini çok sevdiğim kraliçemden #kayipsehirromani serisinin üçüncü kitabı Gitme ile geldim. Tunç Mirza ve Hayat’ın aşk hikâyesi daha ilk sayfalardan sizi içine çeken türden. Tunç Mirza küçük yaşta babasının geçirdiği trafik kazasıyla ölümün kıyısından dönmesine şahit olur. Bu olay onun hayata bakışını tamamen değiştirir. İçinde büyüyen kaybetme korkusu yüzünden sevdiklerinden ve ailesinden uzak durmayı seçer. Çünkü onlardan ne kadar uzak olursa o acıyı bir daha yaşamayacağını düşünür. Yıllar sonra Tunç Mirza; yakışıklı, zeki, çalışkan ve oldukça başarılı bir iş adamı olur. Babasının bütün işlerini devralmıştır. Hayatında ise ciddi bir ilişkiye yer yoktur. Tek gecelik ilişkiler yaşayan, aşka ve sevgiye inanmayan biridir. Ta ki bir akşam hiç beklemediği bir anda Hayat ile tanışana kadar… Hayat ise Tunç’a uzun zamandır platonik olarak âşık olan bir kadındır. Birlikte geçirdikleri gecenin sabahında ise hiç beklemedikleri bir olay yaşanır. Hayat’ın ailesi Tunç’un evini basar ve o andan sonra her şey geri dönüşü olmayan bir yola girer. Tunç, babası Deryal’in baskısıyla Hayat ile evlenmek zorunda kalır. Annesi Burcu ve ablası Melek her ne kadar bu evliliği istemese de kader ağlarını çoktan örmüştür. Kendisine bir oyun oynandığını düşünen Tunç, Hayat’tan nefret eder ve ona hayatı zehir etmeye adar. Ona türlü zorluklar yaşatır… ta ki Hayat’a ait bir günlük ve fotoğraflar eline geçene kadar. İşte asıl olaylar bundan sonra başlıyor. Tunç’un pişmanlıkları, Hayat’ı ve sevdiklerini yeniden kazanma çabası ve içten içe büyüyen o tutkulu aşk… @selviatici’nin kalemini gerçekten çok seviyorum. Kitabı elinize aldığınızda sayfaların nasıl akıp gittiğini fark etmiyorsunuz. Kendinizi karakterlerle birlikte yaşıyor, onlarla aynı duyguları hissediyor gibi buluyorsunuz. Eğer siz de bu türü seviyorsanız benim gibi tekrar tekrar okuyacağınız bir hikâye olabilir. İçtenlikle tavsiye ediyorum.
GitmeSelvi Atıcı · Nemesis Kitap · 2016715 okunma