Nefret ve aşk arasındaki mesafe ne kadardır? Kilometrelerce mi? Belki bir adım kadar yakındırlar birbirlerine? Belki de aralarında zerre kadar dahi uzaklık yoktur. Üstelik birbirlerine dönüşmeleri öyle hızlı gerçekleşir ki, hiçbir kalp nasıl sevdiğinden bir anda nefret ettiğini, sonra onu yeniden nasıl sevdiğini anlayamaz. Sırılsıklam âşık olan bir kadın... Tek gecelik ilişkilerin adamı olan bir erkek... Ve geçirilen tek geceden sonra birbirinden nefret eden ya da belki tamamen âşık olan iki insan... Gerçekte hissettikleri şeyin ne olduğunu keşfetmeleri ise hiç kolay değil... Gitme, aşkın ve nefretin sınırlarında dolanmanıza neden olacak.
496 sayfa

8/10 puan verdi
Selvi Atıcı kitapları akıcı, dinlendiren, eğlendiren kitaplar oluyor. Hele espritüel diline bayılıyorum. Ama şunu da söylemem gerekir ki kurgular birbirine benziyor. Yarasa kitabı hariç, nedense o kitabın bende yeri çok ayrı bayılmıştım o kitaba. Okuduğum siger kitapları da tabi ki güzeldi ama benziyor birbirlerine. Bu kitapta ise farkli olarak önce evlenip sonra aşık oluyorlar. Sevdim bu durumu. Cok guzel vakit geçirebileceğiniz bir kitap. Deryal karekterini kimliksiz kitabında sevmemiştim. Bu kitabında sevdim. Bu kitabın bas karakterlerini de sevdim yan karakterlerini de. Tavsiye ediyorum.
Puan vermedi
@selviatici nın #gitme kitabı serinin üçüncü kitabı.Tunç Mirza ve Hayat'ın aşk hikayesi ilk sayfalardan sizi sarıp sarmalayacak resmen. Tunç Mirza, küçük yaşta babasını trafik kazası geçirmesi ve ölümden dönmesi sonucunda hayata küser ve kendisini sevdiklerinden, ailesinden uzak tutar. Çünkü içinde onları kaybetme korkusu oluşur. Onlardan ne
9/10 puan verdi
Yazarla tanışma kitabımdı. Ve anlatım tarzını,dilini sevdim. Gayet akıcı bir kitaptı iki günde bitti. Yoğun okumalardan sonra sizi rahatlatıcı,dinlendirici bir kitap arıyorsanız tavsiye ederim. Başta Mirza(Tunç) karakterine çok kızsam da sonradan anlayıp sevmeye başladım. Nefret bir tercih,bir kaçıştır bazen... Ama aşk öğrenilebilir zamanla. Pişmanlıksa sizi bulunduğunuz girdaptan çıkmaya zorlar ve bir bakmışsınız iyi bir adam oluvermişsiniz. Ilmek ilmek işlemiş yazar bunları romanında. Hikâyenin birkaç klişe yerini görmezden gelerek genel olarak sevdim. Diğer kitaplarını da okumayı düşünüyorum. Her ne kadar aşk romanları sevmesek de arada bir okumak gerekliymiş:)
10/10 puan verdi
selvi hanimin kitaplarinda sevdigim bir yönü var gizem polisiye ve doyasiya yaşanan aşk kayip şehir serisinden bir kitabi daha bitirdim seri okumayi sevenler buyrun selvi hanimin dünyasina ...okumanizi şiddetle tavsiye ederim
esma
esma
10/10 puan verdi
Bu kitabı da kimliksiz kadar çok sevdim hatta birazcık daha fazla diyebilirim. Zaten deryal ve burcu çiftinin oğlu Mirza Tunç'un hikayesi. Evet en başta esas oğlana o kadar kızıyorum ki çünkü esas kızımıza çok zulmediyor. Ama ilahi adalet öyle bir tecelli ediyor ki kendini affettirmek adına napicagini şaşırıyor. Aşk, pişmanlık, kaybetme korkusu ve mutlu son. Yazarın dili de gayet sade ve akıcı böylelikle edebi sözlerle süsleyeyim derken saçmalamıyor. Bazen yalın olmak en güzelidir görüldüğü üzere. Iyi okumalar...
10/10 puan verdi
Tunç Mirza Yiğit... Henüz küçücük bir çocukken, hayatının en zor sınavını vermiş kendisini her türlü sevgiye kapatmıştı... Hayat, yıllırdır platonik olarak aşık olduğu Mirza'yı biraz daha fazla görebilmek için, bir dersinden kalıp memleketine dönmeyecek kadar gözü kara aşık... . İkisinin yolları bir gece kulübünde kesişirse... Ortaya çıkan kıvılcımlar, havada titreşen aşk... Ya sonrası, sonrası tam bir duygusal soğuk savaş... Mirza'nın aşık olmama mücadelesi , Hayat'ın kendisini koruma, aşkını yüreğinin derinlerine gömme ve elbette hayatta kalma mücedesi...Aldığımız kararların bizi götürdüğü sonuçlar... Kitabı okurken hop oturup hop kaltım Mirza'ya çok kızdım, çok öfkelendim. Ama yeter artık diyip ensesine vurma ihtiyacıyla sayfaları çevirdim Neden mi? Nedeni eserimizde der, ilgililerine mutlaka okuyun derim. Şimdiden keyifli okumalar dilerim Kitapla Kalın
9/10 puan verdi
Dinlendirmekten asla bıkmayacağım bu kadının kalemine hayranım! Her kitabını tereddütsüz okurum :) Kayıp Şehir serisinin üçüncü kitabında, Kimliksiz kitabından hatırlayacağımız Deryal Yiğit'in oğlu Tunç Mirza Yiğit var. kitabımızın konusundan kısaca bahsedecek olursak Tunç küçükken babası Deryal kaza geçiriyor ve hastane de uzun bekleyiş korkusu
10/10 puan verdi
Kıl payı işkencelerimden kurtulan Mirza yat kalk dua et Bu arada Yapboz parçaları gibi tek tek uğraşıp o defteri yaptın ya helal olsun diyorum ve seni ayakta alkışlıyorum yüreğine kalemine sağlık güzel yazarım @selviaticikitaplari
Puan vermedi
Cidden Harika bir kitap .Hani dersiniz ya kaybetme korkusu vardır insanda ve bazen yanlış işler yapabilir ama sonunda doğru yolu bulur .Bunu gördüm .Bazı bölümlerinde ağladım bazen güldüm .Kısacası aşkta kaybetme korkusu yoğunlukta Herkese tavsiyem Okuyun.
8/10 puan verdi
Tunç Mirza; küçük yaşlarda babasının (Deryal Yiğit yani Kimliksiz) başına gelen bir kaza sonucunda ailesinden uzaklaşmış, başarılı, eğlenceyi seven, yüreğinin yumuşak tarafını kimseye göstermemeye kararlı sert bir adam. Hayat; ziraat mühendisliği öğrencisi, gururlu, adil, sevecen, aslında zayıf gibi görünse de güçlü bir kız ve Mirza'ya ilk gördüğü andan beri aşık.. Kitapta birbirleriyle mecburen evlenmek zorunda kalan Tunç Mirza ve Hayat'ın hikayesini okuyoruz. Ama ne hikaye. Zorla evlendirilmenin acısını Hayat'tan çıkarmaya çalışan ve sonrasında yaptıklarından pişman olup telafi etmeye çalışan bir adam. Siz hiç birini hem sevip aynı zamanda öldümek istediniz mi? Eh böyle bir ikilemi daha önce yaşamadıysanız Tunç Mirza size bol bol yaşatacak emin olabilirsiniz. Gitme aşkı, nefreti, fedakarlığı, şefkati, aile bağlarının önemini okuyacağınız, bazen üzülüp kızdığınız bazen de gülüp mutlu olduğunuz, dolu dolu bir çok duyguyu aynı anda yaşayacağınız güzel bir kitaptı. Yazarın emeğine sağlık.

Selvi AtıcıYazar · 12 kitap
Evli, iki kız annesi otuz yaşında bir ev hanımıyım Asıl ben buyum Her ev hanımı gibi günlük işimi, yemeğimi yapar, kızlarımla ilgilenirim.Sessiz biriyim, tüm canlıları acayip şekilde severim, dostluk ve arkadaşlığa çok önem veririm. İnsanlar için çok fazla kredim vardır, ama bittiğinde de kesin bir bitişi olur. Yazmak dışında yine ortaya bir şeyler çıkaracak ufak şeylerden hoşlanıyorum. Kalemlikler, çöp kovaları, örgü... Bunun gibi şeylerle uğraşıyorum. Favori kitap deyince benim için biraz zor oluyor Ben okuduğum her kitabı severim aslında. İçinde mutlaka alacağım bir şeyler olur. Sıkıldığım kitaplar da vardır elbette, ama genel olarak çok kısa süre içinde tırnaklarımı yiyerek okuduğum bir Milenyum serisi vardır Bunun dışında Tess Gerritsen, Jean Christophe Grange, Lisa Valdez, Judith Mcnaught, Ayşe Kulin gibi yazarları favorilerim olarak sıralayabilirim. Daha da çok var aslında Film ve dizi kültürüm çok yeni bunun için heyecanla beklediğim üç diziyi söyleyebilirim; Walking Dead, Game of Thrones ve bir de Yabancı Amma uzatmışım
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.