#booktropes
Nefretten Arkadaşlığa ve Aşka
Small Town Romance
İlk aşk ve Kalp Kırıklığı
#arkakapak
lan Parker'dan uzak durmam gerektiğini biliyordum. Ama uyuşturucu satıcısı üvey babam beni evden kovduğu için gidecek hiçbir yerim kalmamıştı. lan'ın büyükbabasının çiftliğindeki kullanılmayan barakaya yerleşmek dışında bir seçeneğim yoktu.
lan barakada kaldığımı öğrendiğinde evindeki boş odaya taşınmam için ısrar etti. Bu teklifi kabul etmemeliydim ama bir evin ve sıcak bir yatağın cazibesini reddetmek mümkün değildi. Ev arkadaşımın kahverengi gözlerinden ve güçlü kollarından bahsetmiyordum bile.
Birbirimize hiç benzemesek de aramızdaki kıvılcım inkâr edilemezdi. Hayatım sonunda iyiye gitmeye başlamıştı.
lan aşktaki tek şansımdı. Umarım gerçekler ortaya çıkmaya başladığında ellerimden kayıp gitmezdi.
#kitapyorumu
Selam arkadaşlar.
Bugün size kalemini çok severek okuduğum yazarın ikimizin yıkımı kitabından bahsedeceğim. Karakterlerimiz başlarda birbirlerinden hoşlanmasada beraber vakit geçirmek zorunda kaldıkları anlarda birbirlerini daha iyi tanıyıp yaralarını sarmaya başladılar. Bu tarz kitaplar gerçekten çok hoşuma gidiyor. Birbirlerine acılarından bahsederken aynı zamanda destek oldular. Karakterler sonlara doğru çok güzel bir bağ kurdular. Son kısımları çok duygusaldı. Yazar bize bazı duyguları o kadar güzel yansıtmış ki. Yazarın diğer kitabı yüz karası da bu şekildeydi. O kitaptanda okurken çok keyif almıştım. Hatta favori kitaplarımdan biri olmuştu. İkimizin yıkımı kitabı da favorim. Benim severek okuduğum bir kitap oldu. Size de tavsiye ediyorum. İkimizin YıkımıBrittainy C. Cherry