2026 126. kitabı
KARMAŞIK BAĞLAR • LEXİ RYAN 5/5 #arkakapak ŞATO DUVARLARININ ARDINDA GÜNEŞ DOĞMUŞTU VE KUŞLAR ŞAKIYORDU AMA ALTIN SARAY KAPKARA BİR GECE ÖRTÜSÜYLE KAPLIYDI. BENİM GECEM. BENİM KARANLIĞIM. BENİM GÜCÜM. Abriella, kız kardeşi perilere köle olarak satıldıktan sonra hayatının daha kötü bir hal alamayacağını sanıyordu. Ancak kendini birdenbire tehlikeli bir ağın ortasında buldu, iki peri prensini seviyor ama ikisine de güvenmiyordu. İşler artık eskiden düşündüğü kadar açık değildi. Nasiğli Sarayı'nda iç savaş sürerken Brie bir taraf seçmekte zorlanıyordu. Artık kendini bile zar zor tanıyabilirken nerede durduğunu nasıl bilebilirdi ki? Karşısındaki her yol ayrı bir kalp kırıklığına çıktığında, Brie içindeki gücü bulup kendi yolunu çizmeliydi. #kitapyorumu Selam arkadaşlar. Bugün size çok severek okuduğum içi boş yeminler serinin son kitabı olan karmaşık bağlar kitabından bahsedeceğim. Bu seriyi ilk çıktığı andan itibaren çok merak ediyordum. İki kitapdan oluşuyor. Tam benim istediğim ve sevdiğim bir tür. Periler, Krallık, aşk, sihirli eşya vs. Yazarın dili hem çok akıcı hemde kurgusuyla insanı içine çekiyor. Kitabı okurken hiç sıkılmadım. Seri boyunca o kadar yeni şey öğrendim ki. Şunu söylemek istiyorum, Brie'nin güçlü duruşu, her ne yaşarsa yaşasın kardeşinden vazgeçmemesi çok etkileyiciydi. Bence fantastik severlerin kaçırmaması gereken bir seri. Karmaşık Bağlar Lexi Ryan
Karmaşık BağlarLexi Ryan · Martı Yayınları · 2023529 okunma