Her ay Game Changers serisinden bir kitap okuyacağım diye çıktığım yolda serinin üçüncü kitabı olan Tough Guy'ı bitirmiş bulunuyorum.
Bu kitap, devasa bir hokey oyuncusu olan Ryan Price ve müzisyen Fabian Salah arasında geçen aşkı anlatıyor. Ryan buz pistinde ne kadar hırçın bir karakter sergilese de özel hayatında sosyal anksiyete ve panik atak ile boğuşmaya çalışıyor ve sevdiklerinin yanında tam bir sevimli ayıcığa dönüşüyor. Fabian ise kendisi ile barışık, özgüvenli ve son derece ilgi çekici bir karakter.
Ryan, hokey takımı gençlerini evlerinde ağırlamaktan memnuniyet duyan Salah ailesine 17 yaşında iken misafir olduğunda onların çocuğu Fabian'a karşı bir şeyler hissetmeye başlar. Bu durum Fabian cephesinde de böyledir fakat ikili 13 yıl boyunca birbirlerini görmezler. Şansa bakın, yıllar sonra bir araya gelen karakterlerimiz kendilerini bir aşkın içinde bulur.
Yorumlarıma gelirsek, açıkçası söylemem gerekiyor ki ilk üç kitap içerisinde hikayesi en yavan olan hikaye buymuş gibi geldi bana. Ryan'ı ve Fabian'ı ayrı ayrı çok sevdim -özellikle Ryan gerçekten çok kırılgan ve hassas bir kişiliğe sahip, ona gerçekten çok üzüldüm. Fakat birlikteyken Fabian'ın Ryan'a olan tutumu, Ryan'a kariyeri üzerinden yaptığı baskılar hiç ama hiç hoşuma gitmedi.
Hikayenin genel akışını da pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim, Scott Hunter-Kip Grady ve Shane Hollander-Ilya Rozanov çiftlerini okuduktan sonra bu hikaye pek de içimi açmadı diyebilirim.
10 üzerinden 4.