2025 21. kitabı
Merhaba kitap dostlarım Bugün sizlere kraliçemin kaleminden #kayıpşehirromanı serisinin son kitabı #kalbimsendekaldı ile geldim. “Belki açık açık söylemedim ama bunu yüz farklı şekilde ifade ettim! Belamı seviyorum dedim… Tavşanımı seviyorum dedim! Camdan arabayı evimin girişine, her geldiğinde gözünün önünde bulacağın bir yere koydum. Orası hiçbir zaman sadece benim evim olmadı.” Burnunu burnuna sürttü. “Özür dilerim tavşanım… Bilmeden seni yaraladığım için özür dilerim. Daha cesur olamadığım için, elinden tutamadığım için, zamanımızı aptalca bir gururla harcadığım için özür dilerim.” Kayıp Şehir serisinin son kitabında bu kez Adem’in oğlu Ali ile Ömer’in kızı Arya’nın hikâyesini okuyoruz. Çocukluklarından beri arkadaş olan Ali ve Arya’nın arasında yıllar içinde bambaşka bir bağ oluşur. Ali kalbini çoktan Arya’ya kaptırmıştır fakat bir türlü duygularını dile getiremez. Yaşanan bir yanlış anlaşılma sonrası Arya her şeyi geride bırakıp yurt dışına gider. Yıllar sonra ise hayatına almayı düşündüğü bir adamla geri döner. İşte o andan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Ali, Arya’yı kaybetmemek için planlar yaparken işler hiç de düşündüğü gibi gitmez. Bir yanda kalbinin sahibi kadını korumaya çalışan Ali, diğer yanda sevdiği adamın hayatı için mücadele eden Arya vardır. Bu sırada Adem ve Ömer de çocuklarının hayatı için endişe etmektedir. Ali’nin Arya’ya duyduğu aşk gerçekten çok güzeldi. Onların atışmaları, inatlaşmaları ve aralarındaki çekişme oldukça eğlenceliydi. Hele Arya’nın Ali’yi kaçırdığı sahneler… okumaya ayrı bir keyif katıyordu. Adem ve Ömer’in tatlı atışmaları da kitabın en keyifli kısımlarındandı. Ali ve Arya’nın hikâyesinin yanı sıra Adem & Şirin, Ömer & Gazel, Mirza & Hayat, Deryal & Burcu gibi seriden tanıdığımız karakterleri yeniden bir arada görmek de çok güzeldi. Aşkın, aksiyonun ve eğlencenin bir arada olduğu; seriye yakışan güzel bir final kitabıydı.
Kalbim Sende KalmışSelvi Atıcı · Nemesis Kitap · 2016363 okunma