2026 12. kitabı
Evlilik hakkında okumayı en sevdiğim şey, mutlu sonlar değil, o kapalı kapıların ardındaki zehirli sırlar... Kitap, dışarıdan bakınca Pinterest panosundan fırlamış gibi duran o lüks ve güvenli evliliğin, aslında koca Aaron'ın kontrol ve manipülasyon üzerine kurduğu bir kum saatinden ibaret olduğunu suratımıza çarpıyor. Beni en çok kendine çeken noktası avdan çok avcı olmayı seçen bir kadının hikayesi... ​Lila ve Aaron Ridgefield, dışarıdan bakıldığında imrenilecek, rüya gibi bir hayata sahip. Aaron, öğretmenlik yapan, yakışıklı bir koca; Lila ise zarif ve mesafeli bir eş. Ancak bu evlilik, karşılıklı duygusal bir bağlılıktan ziyade, her ikisinin de gerçek kişiliklerini gizlediği bir denge ve maske üzerine kurulu. Lila'nın kocasının karanlık ve korkunç bir sırrını keşfetmesiyle bu düzen yerle bir oluyor. O an, bir kurban olmayı reddeden Lila, soğuk zekasını kullanarak haftalar süren bir plan yapar ve kendi adaletini sağlamaya karar verir. Kocası aniden kaybolduğunda, herkes şaşkın... Ama Lila'nın kusursuz cinayet planı, cesedin bıraktığı yerde olmamasıyla sarsılır. ​Şimdi hem dedektiflere hem de attığı her adımı bilen gizemli bir şantajcıya karşı tek başına savaşmak zorunda. Yazar, bizi Lila'nın kafasının içine hapsediyor. Resmen onun anksiyetesiyle yaşıyorsunuz. Kitabın başından itibaren, Şimdi ne yapacak? Bu işin içinden nasıl çıkacak? Ceset nerede? gibi sorularla boğuşurken sayfalar akıp gidiyor. ​Kitabın temposu, bir dedektifin ipuçlarını birleştirmesi gibi yavaşça başlayıp, aniden 100 metreyi 10 saniyede koşan bir atlete dönüşüyor. Aaron'ın kaybı ile daha önceki kayıp kızların soruşturması bir noktada birleştiğinde ve altından daha pis olaylar çıktığında ise, kitap resmen ateş etmeye başlıyor. Elinizden düşüremeyeceğiniz, her sayfası heyecan ve strateji dolu bir gerilim arıyorsanız, bu kitap tam size göre. Şiddetle tavsiye edilir! •
Pretty Little WifeDarby Kane · William Morrow Paperbacks · 20202 okunma