Babamın Çiçeği
2026 19. kitabı
Babamın Çiçeği – Cem Sultan Cem Sultan’ın Babamın Çiçeği eseri, kayıpların, sevginin ve yeniden doğuşun güçlü bir hikayesini sunuyor. Bir kadının, babasının kaybıyla yaşadığı içsel yolculuk, geçmişin hatıralarıyla yüzleşme ve yeni umutların doğuşu arasındaki dengeyi etkileyici bir şekilde keşfediyor. Yazar, kayıpların ardından sevginin nasıl yeniden yeşerdiğini, aile bağlarının gücünü ve içsel iyileşmenin gücünü duygusal bir dille işliyor. Yağmur ve Toprak’ın gelişi, yaşamın devam ettiğini ve kayıpların ardında dahi yeni başlangıçların olduğunu hatırlatıyor. Sultan, duygusal derinliği ve sade anlatımıyla okuru derinden etkiliyor. Babamın Çiçeği, kayıplarla başa çıkmayı ve yeniden umut bulmayı öğreten unutulmaz bir eser
Babamın ÇiçeğiCem Sultan Yılmaz · Pikap Yayınları · 20267 okunma
Fikriye Kaya
Bu kitabı okurken gerçekten çok etkilendim. Yazarın kalemi, duyguları o kadar derinlemesine işliyor ki, her sayfa içimi ısıttı. Karakterlerin yaşadığı acılar, umutlar ve yeniden doğuş, beni çok duygulandırdı. Gerçekten herkese tavsiye ediyorum, okurken hem içsel bir yolculuğa çıkıyorsunuz hem de hayata dair yeni bir bakış açısı kazanıyorsunuz. Yazarımıza teşekkür ederim, harika bir eser📚✨