Crashing Waves
2026 3. kitabı
*Daddy issues *Asker kurgusu *Aile içi travma *İkinci şans Maxwell Tailor babasından hiç sevgi görmemişti. Sekiz yaşından beri sürekli tacizlere, şiddete ve hakaretlere maruz kalmıştı. Eksik, kırık dökük bir çocukluk ve ergenlik dönemi geçirmiş, on sekiz yaşına basar basmaz babasının orduya katılması için önüne bıraktığı broşürle artık evden ayrılma vaktinin geldiğini anlamıştır. Ve geride ikiz kız kardeşlerini, tek arkadaşını ve lise aşkı Laura'yı bırakmak zorunda kalmıştır. Aslında kitaba başlarken böyle bir şey okuyacağımı tahmin etmiyordum. Konusuna bile az çok hakimdim ve okudukça beni ağlama krizlerine soktu. Bir insan hayatı boyunca bu kadar acı çekemez dedim. Max, bebeğim keşke seni bağrıma basıp sarılabilsem... Her bir paragrafı okudukça içim kıyıldı. Romandan ziyade bir günlük, anı okumuşum hissiyatı verdi. Bir adamın çocukluğundan kırklı yaşlarına kadar ki geçişini, kırıklarını, travmalarını ve psikolojik çöküntüsünü en ince ayrıntısına kadar okuduk. Çok etkilendim. Hiçbir kitapta bu kadar etkilendiğimi sanmıyorum. Kızdığım çok yer oldu ama nedense bunların hiçbiri Max ile ilgili değildi. Annesine, babasına, kardeşlerine hatta en yakın arkadaşına bile kızdım fakat Max'a üzüldüm. Laura'nın böyle bir sonla kitaptan ayrılması beni şok etti. Bilemiyorum, her şey çok fazlaydı ve ben hangi noktada neye üzülüp sinirleneceğimi bilemedim. Babası tam bir şerefsizdi. Ondan o kadar nefret ediyorum ki kelimelere dökemiyorum bile. Sid muhteşem biriydi, Max'e her an sahip çıkması gerçek dost bi dedirtti, birilerinin aksine "Ricky" desteğini hiç eksik etmedi. İkinci kitapta hikaye devam edecek meraktan ölüyorum, hemen devam edeceğim. Yeniden görüşünceye dek kitapla kalın efenim Kelsey Kingsley
Crashing WavesKelsey Kingsley · Independently Published · 20259 okunma