Kitap okuma uygulaması mı yoksa gerizekalı mecrası mı anlamadm gitti
Gönderi kullanım dışı
··4 alıntı·
1 +1'leme
25,6bin Gösterim
Öne Çıkan Yorum
dikkat ederseniz burda yaş farkı var siz 20+ biz ise 20- bu yüzden sizin algılamanızla bursaı kitap okuma yeri bizim için eylence yeri inst sapık dolu ve bazılarımızın ailesi izin vermiyo bu yüzden burda konuşur eğleniriz bizi linç etmeye hakkınız YOK eleştirmeye hakkınız YOK bırakın eğlenenlim saygınızla..... siktirin..........
Önceki 4 yanıtı göster
Penguwww
Penguwww
NE yasın küçük değil ve korkunç yazım hataları olan üstüne birde beynini kullanmayıp küfür edince havalı oldugunu zanneden bir 'yetişkin' misin? sana şu an üzüldüğüm kadar üzülemezdim cidden çok büyük içtenlikle söylüyorum İnşAllah yakın zamanda beynini kullanmaya başlarsınn çünkü bu kafayla çok zor yaşarsın canım. Gerçi yazma alıskanlıklarına bakacak olursak sana yazdıklarımın kaçta kaçını anlayabildiğin meçhul,yani kısacası işine bak.
14 yanıtı göster
Gerizekalı çok burda malesef haklısın ,salak salak paylaşım yapıyorlar,biri de sevgilisiyle olan aşkını paylaşmıştı,millette yorumluyor bunları ciddiye alıp 🤷‍♂️
Yıllar once üye olduğumda bu uygulamaya,o kadar amacına uygun kisiler ve paylaşımlar vardi ki.Ozellikle de son 2 yılda cok fazla gerizekali doldu.Buradan bu beyinsizler sesleniyorum sizin yeriniz 1000 kitap degil tiktok defolup oraya gidin..😡😡
Bu yorum görüntülenemiyor
Kitap uygulamasında ne alaka... Kendisinin ayrı hayranıyım o ayrı mesele 😅
Bi tane kaçıp saklanacak yer bırakmadılar. Nereye gidelim?
O kadar mecra varken bu tarz şeylerin paylaşılacağı neden 1k