·632 syf.····Okunma: 17 Mart 2026 04:18 Elimdeki son Harry Hole olduğu icin okumayı erteliyordum. Okuduğum son kitaptada Harry başından ve göğsünden vurulmuştu. Kitabın başında yoğun bakımdaki adamı hep Harry sandım çünkü yazar öyle sanmamızı istedi. Ilk bölümün sonunda hasta ölünce psikolojik olarak kitaba devam etme isteğimi kaybettim ve aylarca öyle bekledi kitap çünkü bas karakterimin ölmesine hic hazir degildim. Araya başka kitaplar aldim. Tabiri caizse polis benimle birlikte aylarca süründü ama hic elim gitmedi. Zaten bi okuma engeli döneminden geçiyordum. Hani su elinizin hic bir kitaba gitmedigi gitsede sarmadığı o tuhaf dönem. Sonra tekrar başa aldim kitabi hem okuduklarımı hatırlamak hem de seriyi sonlandirmam gerektigi icin. Zira Hole öldüyse seri bitmişti. Ama kitabin kapağını açtım ve kapattığımda yarısına gelmistim. Öyle bir bağladı ki beni kalkamadım başından. Bırakmadan bir otuz kırk sayfa daha okusaydım demekki kitabi süründürmeyecektim. Neyse velhasıl bitti. Gelelim kurguya. Muhteşem, kusursuz tabi ki onu bi kenara alirsak. Bana Rakel ve veledinden bi illallah geldi. Sevemedim onlari bi türlü. Ama yazarimiz sag olsun bi kitapta evlendirdi onlari cani sagolsun. O yanan kizin Aurora çıkmasından öyle korktum ki o sayfalarda ölüp ölüp dirildim. Gercekten filmini izlesem bu kadar heyecan yapmazdim. Okumak icin uyusuz kaldığım ve buna değen bir kurguydu. 3 tana daha kitap varmis hemen bulup alip okumak istiyorum.