2026 22. kitabı
AŞKI KAYBETME KORKUSU ʏıʟᴅıᴢçɪçᴇğɪ ꜱᴇʀɪꜱɪ 𝟤. ᴋɪᴛᴀᴘ Zeynep SEY 𝙔ı𝙡𝙡𝙖𝙧𝙘𝙖 𝙗𝙚𝙣𝙞 𝙮𝙖𝙣ı𝙣𝙙𝙖 𝙝𝙖𝙮𝙖𝙡 𝙚𝙩𝙢𝙞ş𝙩𝙞, 𝙥𝙖𝙧𝙛ü𝙢𝙡𝙚𝙧𝙞𝙣𝙞 𝙮𝙖𝙥𝙖𝙧𝙠𝙚𝙣 𝙞𝙡𝙝𝙖𝙢 𝙖𝙡𝙙ığı 𝙠𝙖𝙙ı𝙣 𝙗𝙚𝙣𝙙𝙞𝙢, 𝙠𝙤𝙧𝙠𝙪𝙥 𝙠𝙖ç𝙩ığı 𝙫𝙚 𝙠𝙖ç𝙖𝙧𝙠𝙚𝙣 𝙤𝙣𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙚 𝙞𝙨𝙩𝙚𝙮𝙚 𝙠ı𝙧ı𝙥 𝙥𝙖𝙧ç𝙖𝙡𝙖𝙙ığı𝙢 𝙖𝙣𝙡𝙖𝙧𝙖 𝙧𝙖ğ𝙢𝙚𝙣 𝙩𝙪𝙩𝙢𝙖𝙠𝙩𝙖𝙣 𝙫𝙖𝙯𝙜𝙚ç𝙢𝙚𝙙𝙞ğ𝙞 𝙚𝙡 𝙗𝙚𝙣𝙞𝙢𝙠𝙞𝙮𝙙𝙞, 𝙠𝙖𝙡𝙗𝙞𝙣𝙙𝙚 𝙗ü𝙮ü𝙩𝙩üğü 𝙖ş𝙠 𝙗𝙚𝙣𝙞𝙢 𝙞ç𝙞𝙣𝙙𝙞; 𝙖ş𝙠 𝙞ç𝙞𝙣 𝙠𝙚𝙣𝙙𝙞𝙣𝙚 𝙞𝙝𝙖𝙣𝙚𝙩 𝙚𝙙𝙚𝙣 𝙗𝙚𝙣𝙙𝙞𝙢. Merakla ve sabırsızlıkla beklediğim 𝙔ı𝙡𝙙ı𝙯ç𝙞ç𝙚ğ𝙞 serimizin ikinci kitabı 𝘼ş𝙠ı 𝙆𝙖𝙮𝙗𝙚𝙩𝙢𝙚 𝙆𝙤𝙧𝙠𝙪𝙨𝙪 ile buluştuğum an ki mutluluğum kesinlikle paha biçilemezdi. Yarım kalmış bir hikâyemiz vardı ve ben Elisa Tanyeli ile Han neler yaşayacaklar, onları nasıl bir gelecek bekliyor, yeniden biraraya gelebilecekler mi yoksa bir daha birbirlerini hiç görmeyecekler mi sorularıyla baş başa kalmıştım ve devam kitabına aşırı ihtiyacım vardı. Neyse ki canım yazarım bizi çok bekletmedi ve aklımdaki sorular bir bir cevaplarını alırken ben de kendimi film tadında çok gerçek bir hikayenin içinde buldum. Canımm Elisam’ın tırnaklarıyla kazıyarak geldiği zirveden, önce asparagas haberlerle itibarı yerle bir edilmeye çalışılmış, oynadığı diziden kovulduğu yetmezmiş gibi kazandığı ödülü elinden alınmış ve reklam anlaşmaları da tek tek iptal edilmiştir. Han ise Elisa için tadına varamadığı aşkın başrol oyuncusuydu ve en acı veren kaybıda Han’dı… Neyse ki İpek ile Sevgi hala Elisa’nın yanındaydı ve en zor anlarının sabır ve anlayış elçisi gibiydi her ikisi de. Ahhh Elisam yaaa Han’a kızgınsın anlıyorum da Adilhan Kozan’dan neden nefret ediyorsun hemen, bak yapımcı Parla Saygın seni parlatacak bir dizi teklifinde bulunacak… Üstelik senin rolün için öncesinde nasıl büyük bir çalışma yaptığını da biliyor ve güçlü bir şirkette asistanlık yapman gerecek. İşte tam da bu nokta da Dahlia (Yıldızçiçeği) Parfüm’ü sesli söyledim ve içtenlikle gülümsedim. Çünkü asistan Elisa’nın değil ama Elisa Tanyeli’nin kabul etmeyeceği tek şirket Adilhan Kozan’ın ortağı olduğu Dahlia Parfüm olacaktı. Ama yapımcımız sağ olsun şirketimizin diğer ortağı Yalın Bey ile samimi olunca Elisa’nın asistanlık yapacağı şirkette belli olmuştu. Hem de kimin asistanı olacak dersiniz? Bir zamanlar oyuncu-özel koruma ilişkisi sonu gelmeyen bir aşk hikâseydi belki ama şimdi asistan-patron ilişkisi başlıyor muydu acaba? Sonrasında neler yaşandığını da heyecanla sizlere anlatmayı çok isterdim ama okuduğunuzda eminim daha da keyif alırsınız. Çünkü yazarımızın tüm karakterlerimize verdiği enerji bir tarafa tüm diyaloglarla ve yaşananlarla hikâyemiz film tadında gözümüzde canlanıyor. Bu seri kaçmaz sayfa dostlarım, kesinlikle okuyun derim. Syf: 462 Zeynep Sey Aşkı Kaybetme Korkusu
Aşkı Kaybetme KorkusuZeynep Sey · Athica Yayınları · 202641 okunma