2026 53. kitabı
Okunma: 17 Mart 2026 23:38
꧁༺şᴇᴠᴠᴀʟ ᴅᴇᴍɪʀᴅöğᴇʀ ~ Kazazede꧂ Selamlar, bugün Şevval Demirdöğer kaleminden çok severek okuduğum #kazazede serisinin final kitabi ile geldim. Okuyanlar mutlaka anlayacak ama okumamış olanlar için diyebilirim ki harika bir kurgu okuduk.Ahh veda etmek çok zor geliyor! En başından sonuna kadar her kitap bizi duygudan duyguya sürüklerken, Sezin,Turan Alp ve Keleş Timi ile onların aile rüzgarına kapıldık. Kahkahalarla güldüğümüz, zorlu görevlerine şahit olduğumuz bu aileden şehit de verdik:(( Şimdi üçüncü kitabın ardından Özgür'ün cenazesi ile başlayan final kitabında ilk bölümler müthiş ağlattı. Bu kayıp hepsini perişan ederken ,Serdar Albay'ın hasteneye yatışı ,Turan Alp'in içine kapanması, kendini suçlaması ve gidişi offf offf...Sezin'in bu zor zamanda maalesef terk edilmiş görünmek zorunda olması,Turan Alp'in çok gizli, süresi belli olmayan görevi ve timin açığa alınması, dünyalarını alt üst etti. Bu süreçte ekibin,Sezin'in,ve Turan'ın yaşadıklarını soluksuz okuyup tüm duyguları iliklerimize kadar hissettik. Dhib in yaşadığı aksiyon dolu görev yanısıra, Ankara da Sezin ve Furkan Uraz'ın yaşadıkları da yürekleri ağıza getirdi.Tehlike her yerdeydi. Turan Alp'in dönüşü ise tam bu zamanda oldu. Tim'in Turan'a tepkisi, sonrasında gidişinin ardındaki gerçeklerin kabullenilmesi ve Turan'ın normal hayata adapte olması bir aile olarak yine bir arada olmalarının eseriydi. Dördüncü kitap hiç tahmin etmediğimiz pek çok sırrında açığa çıktığı sürprizlerle de dolu. Ama en çok ne etkiledi derseniz,inanın seçemiyorum. Özgür'ü atlatamadık:(( Turan Alp'in Dhip hali çok fenaydı! Sezin,ah benim kuzum.. Güçlü kalmak,düşmemek, ekibini bir arada tutmak ve Turan Alp'e verdiği sözü yerine getirmek adına kendinden geçercesine dik duruşu !! Kesinlikle böyle güçlü bir kadın karakteri okumak çok güzeldi. Yıllardır peşinde oldukları dosyanın çözüme ulaşması için girilen son hamle ile büyük hareket başladı. (Burada detaya girmiyorum ama pek çok sürprizi göreceksiniz okurken!) Gelelim time! Ahh onları okumalısınız neşe kaynağı oldular. Beklediğimiz çiftler sonunda mutluluğu yakalıyor :)) Sezin ve Turan'ın ise bebek sevinci eşsizdi. Ben onları çok özleyeceğim,fazla bile detaya girdim sanki, severek okuduğum ve gözü kapalı tavsiye ettiğim bir seri! Türü sevenler mutlaka okumalısınız!!
Kazazede 4Şevval Demirdöğer · Pukka Yayınları · 2025326 okunma