·320 syf.····Okunma: 19 Şubat 2026 23:44 Kitaba rastgele bir anda aniden başlamıştım ve bu kadar seveceğimi hiç düşünmemiştim. Yazardan daha önce Rakipler'i okumuştum ve genel olarak yetişkin içerikli romantik bir kitaplar yazdığını biliyordum. Yormayan ve kolay okunan bir kitap olacağını bilerek başlamıştım ve bu konudaki beklentimi sonuna kadar karşıladı. Kalemi oldukça akıcıydı, olaylar çok yormadan tam olması gereken hızda ilerliyordu bence.
Kitap ikili bakış açısıyla yazılmıştı. Hem Emerie'den hem Drew'dan takip ediyorduk olayları, her ikisinin de geçmişi hakkında da detaylı bilgi edinme şansı sunuyordu bu. Kitabın yetişkin içerikli bir kitap olduğunu bilsem de Drew'un düşüncelerinde sürekli olarak Emerie'yi cinselleştirmesi, normal bir olayda bile yer yer bu düşüncelerin sunulması beni rahatsız etti açıkçası. Buradaki kastım normal günlük bir anda bile kızın kalçalarına, fiziğine yorumlar yapması, kendi içinde sık sık bu tarz düşünceleri olması; olması gereken yerde olanlar ile ilgili bir sıkıntım yoktu.
Bu detay dışında kitapta beni rahatsız eden bir yer olmadı. İçeriğinin bilincinde olarak okunursa gayet keyifli ve akıcıydı bence. Bu tarzda okumayı seviyorsanız bence bir şans verilebilir.