Platformda gıcıkprens isimli kullanıcı hakkında konuşmak istiyorum. Bu şerefsizi artık bu uygulamada barınmasını istemiyorum. 13 yaşındaki bir kızla sevgili olmuş. Bunu çoğu kişi biliyor. ( Kendisi şuan 21 yaşında) Aynı şekilde şahıs uygulamada birçok kızı istememelerine rağmen ısrarla rahatız etmektedir. Elimizde kanıtlar da var. Engellenmesine rağmen başka hesaplar açıp , ya da gruplarda konuşup rahatsız etmeye devam etmektedir. Sadece bundan ibaret değil. Küçük yaştaki birçok kızı kendisini desteklesin diye kandırmakta , saçma sapan hikayeler uydurup manipüle etmektedir. Yaptıkları TCK madde 103 ( çocuğun cinsel istismarı) madde 123 ( kişileri in huzur ve sükununu bozma, ısrarla rahatız etme. ) madde 105 kapsamında suç teşkil etmektedir. Gerekenin yapılmasını talep ediyorum.
Aynı zamanda onu ihbarweb.org.tr sitesine şikayet edin. Çok kişi edrrse soruşturma başlar şahısın uygulamadaki küçük kızları taciz etmesine göz yummayın.
Ve kanıtları göre göre bu şahısı destekleyen bazı arkadaşlar var. Aytozu ve Nisa Nur. Siz yorumlarda etiketlersiniz. Gerçeği göre göre göz yumuyorlar. Kanıtlara rağmen savunuyorlar. Şu hesapları da ortadan kaldırın. Tacizi destekleyenlerin burada barınmasına izin vermeyin.