···Okunma: 18 Mart 2026 16:42 Hiç konuşmayan , ruhsuz , donuk bir katili ; çok sevdiği eşini yüzüne defalarca ateş ederek öldüren bir kadını nasıl konuştururdunuz ? Ya da kim konuşturabilir ? Alicia ,ah beni nasıl etkiledi bu karakter , nasıl üzdü .. İçinde psikoloji , psikoterapi , gerilim barındıran her kitap feci çekiyor beni . Nitekim bu kitabı da o yüzden okudum ve çok beğendim . Psikoterapist Theo , Alicia ile özel olarak ilgileniyor ve ona iyi gelmek , tedavi etmek için uğraş veriyor ( sebebini ancak kitabın sonunda anlıyorsunuz ) Neden hiç tepki vermiyor ,eşini neden öldürdü ne hissediyor hepsini çözmek için … Alicia derdini ve psikolojisini tuvalde anlatan başarılı bir ressam ama kötü bir üne sahip ve kimse onu konuşturamıyor . Theo’nun adım adım Alicia’nın izini sürmesi , geçmişin ayak izini takip etmesi bir yandan kendi özel hayatındaki sarsıcı olaylar çocukluğundaki bazı travmaların Alicia ile ortak çıkması ve sonunu asla tahmin edememeniz … Çok güzel ve sürükleyiciydi . Okuyun