···Okunma: 19 Mart 2026 02:29 "İçimde garip sesler var, gelir gibi, gider gibi..." #alinti
Aile ilişkilerini, hayatın içinden duyguları ve insanların yaşadığı kırılma noktalarını anlatan bir hikâyeydi #biraile . Okurken karakterlerin yaşadıkları olaylara zaman zaman kendimi yakın hissettim. Hayatın içinden gelen anlatımı sayesinde sayfalar oldukça akıcı ilerledi.
Sevgi, kırgınlık, umut ve hayal kırıklıkları gibi pek çok duygunun yer aldığı bir hikâye. Özellikle aile temalı romanları sevenler için keyifle okunabilecek bir kitap olduğunu düşünüyorum.
Ben okurken karakterlerin hayatına tanıklık etmek oldukça etkileyiciydi. Günlük hayatın içinden, sade, kimi zaman kendi ailemizde kimi zaman çevremizde birebir tanıklık ettiğimiz ya da birinci ağızdan duyduğumuz aile içi yaşanmışlıklar var. Bu yüzden de okurken insan hiç yadırgamıyor hemen kurgunun içinde yerini buluyor.
Yazarın kendiyle, geçmişiyle, anılarıyla yüzleşir gibi anlatımı yaşadığı duygularını kabul etmeye çalışmasının çabası gibi aslında. Ama onun kabullenme çabası ara ara, dinleyene benzer cümleleri duymanın yorgunluğunu veriyor. Genel olarak sevdiğim bu kitabı buraya bırakıyor herkese keyifli okumalar diliyorum.
Siz yazarın kalemiyle tanıştınız mı? Hadi yorumlarda buluşalım