·528 syf.····Okunma: 19 Mart 2026 02:18 Heyy, uzun zamandır uygulamaya girmemişim kusura bakmayın öncelikle<3 Aynı zamanda bir süredir rs ile vs atıyordum ahshashansh.
Neyse konumuza gelelim yaniii TOZLU PEMBE^^
ben uzun süredir wattpad çıkışlı yani daha çok genç kitleye hitap eden kitapları okumuyordum. Fantastik, distopya, klasik falan derken sabahlara kadar kitap okuyup erkek karakterlere asık olduğum dönemimi özlediğimi fark ettim ve dedim ki Tozlu Pembe'yi mi alıp okusamm??
VE OKUDUM! açıkçası çok sardı, sanırım bir süre cringe olup olmaması hiç fark etmez eski kitaplarımı okucam ösvhsnks.
Kitabın konusuna gelirsek: Ayperi, çocukken yaşadığı bir travma yüzünden hayatı boyunca bundan etkileniyor ve bir gün panik atak geçiriyor. O sırada ona yardımcı olan bir adam var Ömer Seyirhan. Ayperi o gün "zaten bir daha karşılaşmayız" diye düşünüp travmasını ona anlatıyor ama kader öyle ki Ayperi ve Ömerin yolları yine kesişiyor.
Kitabın türü rom-com gibiydi, bazen kahkaha falan attım çünkü karakterler bizden biri gibi hissettiriyordu. Yani amerika rom-comları gibi değil çok daha samimiydi. Ayperi'nin arkadaş grubu mesela bana kendi arkadaşlarımı anımsattı. Şeyma karakteri, namazında niyazında ve grubun annesi. Melike enerjik, komik ve patavatsız. Ayperi de ara bulucu gibi bir şeydi.
Ama tam olarak rom-com olduğunu düşünmüyorum çünkü Ayperi'nin travması ve onun etkileri çokça hakim yine de sizi yormuyor çıtır çerez bir kitaptı.
Kendimi ilk defa kitap okuduğum zamanlarda gibi hissettim. Özlemişim. Ve açıkçası Ömer Seyirhan karakteri bana baya green flag hissettirdi o yüzdende çok mutluyum. Safe place erkekler her kitapta olmuyor:((
Genel itibariyle severek ve keyifle okudum, ikinci çıkarsa muhtemelen onu da okurum. Rs'de olmama rağmen kısa sürede bitirdiğim içinde şaşkınım hsfsnash.
Okuduğunuz için teşekkürler^^