Konu ve atmosfer olarak bence gerçekten güzel bir havası vardı. Gotik ve dark romance tarzını gayet iyi yansıtmıştı yazar. Yalan söylemeyeyim kitabın ilk 250 300 sayfası falan güzeldi, bi kaos bi gerilim vardı ve çok merak ediyordum ama kitabın sonradan bozduğunu söyleyebilirim bir de ben erkek karaktere önem veren birisi olarak erkek karakterin de kırmızıya çalan bir green flag olduğunu söyleyebilirim KAMXLAÖFKMSKFMSF ama bu bana hiç hoş hissettirmedi çünkü dark romance adı altında da saçma sapan şeyleri kabul edemeyiz bence. Sonu hakkında burada biraz spoiler vericem kitabı bu noktaya kadar seveceğime emindim ama sonlara doğru tek diyebileceğim harcanmış bir potansiyel açık uçlu bir son değil bu daha çok bitirilmek için yazılmış bir sondu. Hiçbir şey açıklığa kavuşmadı hiçbir şey yoluna koyulmadı, hiçbir şey olmamış gibi davranıldı be asıl merak ettiğim şeyleri öğrenememek beni mahvetti. Gerçekten ilk 300den sonrasını okumayıp hiç bilmemek beni daha mutlu ederdi. Atmosferi için ve çok pahalıya almadığım için yarım pyan veriyorum ama bence okumasanız da bir şey kaybetmezsiniz.