Bu kitabı aldığımda arka kapak kısmını okumamıştım. İkinci hayatı deyince aslında kafamda çok farklı şeyler canlanmıştı
Kesinlikle merak uyandıran , akıcı , samimi bir kitap
Lydia’nın İkinci Hayatın’da kadın karakterimiz sevdiği adamı kaybediyor. Yaşadığı yas süreci o kadar gerçekçi anlatılmış. Kadın karakterimiz bu süreçte uyku sorunu yaşıyor ve uyumak için ilaç aldığı bir gün paralel bir evrende nişanlısının hiç ölmediğini, hayatlarının devam ettiğini görüyor.
Başlarda bu, kaybının verdiği acıyla Lydia’ı çok mutlu ediyor ama daha sonra iki hayatında gelişen olaylar ve değişiklikler onu bir seçim yapmaya zorluyor.
Lydia’nın İkinci Hayatı; ikinci şans, iki farklı dünya ve umutlu bir yolculuk anlatıyor size. Her şey tam olması gerektiği gibi ve olması gereken doğru zamanda yaşanıyor.
Kitaba bayıldım. Duyguların geçişi muazzamdı. Önce kitabın sayfa sayısı gözümü korkutmadı diyemem ama sonrasında daha fazla olmalıydı diye düşündüm. Çünkü yazarımız sizi o yas dönemine sağlam sürüklüyor.Çoğu satırı gözümde yaşlarda okudum. Lakin sonlara doğru güzel birde mutlu sonla ödüllendiriyor yazarımız bizleri. Oldum olası bu tür kitaplara bayılmışımdır. Kesinlikle tavsiyemdir.