2026 91. kitabı
𝐌𝐚𝐬𝐮𝐦 𝐁𝐢𝐫 𝐘𝐚𝐥𝐚𝐧 Herkese Merhabalar... Bugün sizlerle severek okuduğum yazardan bir başka kitap ile geldim. #sonbirparti kitabını okuyup sevince gidip yazarın diğer kitaplarını da hemen aldım. Tabi şimdi bu kitabını da okuyup sevdim ama diğerlerini okumadan bilemesem de hala favorim 'Son Bir Parti' Yazarın kalemini, anlatımını ve kurgusunu sevdim. Sonuna doğru tabi tahmin edilebilirliği yüksek olsa da beni şaşırttı diyebilirim. Vay canına ne oldu ne çıktı demeden de edemedim. Kurguya biraz daha detay bekler miydim evet beklerdim. Mesela katil kurbanları o süreçte nasıl ağırlıyor. Ya da kurtulan kurbandan orada yaşadıkları hakkında bir kaç kesit falan. Bu kurgu da başka bir bakış açısı ele aldığı için sanırım o yönü ile ele almamayı tercih etmiş. Sonralara doğru hızlanan bir konu hakimdi. Yine de ortalamanın üstündeydi diyebilirim. Bir katil! Genç, yakışıklı ve popüler kurbanlar seçiyor! Onları kaçırıp 6-7 hafta tutsak edip daha sonra nefeslerini kesip kalplerini söküp görünür bir yere bırakıyor. Profesyonel! Medyanın ona taktığı isim 'Kanlı Yürek Katili' Kendinden emin ve bu 7.kurbanı. Scott onun son kurbanı elinden kaçmayı başarıyor. Yoksa işin aslı başka mı? Seri katiller üzerine yaptığı çalışmalar ile tanınan Psikiyatrist Dr. Gwen Moore son danışanı John Abbot'u eşini öldürmek istediğini söyler ve bir gün haber gelir. Önce eşimi öldürmüş sonra da kendi intihar etmiştir. Gelen dedektif ile öğrenmiş olur. Bu olayı nasıl ağladığını düşünürken kendini bir barda bulur ve orada Robert Kavin ile tanışır. Bir gecelik bir ilişki olacak gibi görünüp evde biterken sabah olduğunda ise işler karışır. Masa üzerinde olan dosya ile ölen John için gelen Robert tanışmış olur. John herkes tarafından tanınan seçkin bir eczacıdır. Robert ise bir savunma avukatıdır. Aynı zamanda Kanlı Yürek katili tarafından 6.kurban olan Gabe'in babasıdır! Gwen'dan bir katil profili ister. Diğer yanda ise KY katilinin elinden kaçan Scott tutarsız hareketler ve ifadeler vermeye başlar ama ellerinde bir isim vardır ve sorgu devam eder. Robert ise tutuklanma aşamasında olan ve bir öğretmen olan adamın suçsuz olduğunu düşünüp ücretsiz olarak avukatlığını üstlenir. Saklanan sırlar, saptırılan gerçekler katile adım adım gidilen yol... Sakin ama merak ettiren bir tempo. Kitap sizi bekliyor. #masumbiryalan #seldacacomments
Masum Bir YalanA. R. Torre · Martı Yayınları · 2024223 okunma