Herkese selamlar
Bugun size #forbiddenlove serisinin ikinci kitabi olan olan #wildestdreams ile geldim. Ilk kitapta nasil ki slowburn kismi beni yorduysa bu kitapta da smut kismi beni yordu. Ama buna ragmen ilk kitaba gore daha guzel buldum. Yaln8zca tek ve en buyuk sikintisi benim icin yetişkin ögelerin cok fazla olmasiydi.
Normalde smut okumayi severim, hele ki hikayeyle uyum içindeyse ve o çekimi verdiyse! Ama burada erkek ana karakterin geçmişteki mesleğinden dolayi mi nedir bu kisim biraz daha ön planda tutulmuştu. Ustelik biraz da erken ve salt bedensel haz niyetiyle başlamış olmasından kaynakli ilk basta keyif vermedi. Fakat sonrasinda askin filizlenmesi ile veya var olanı nihayet ortaya cikarabildikleri icin guzel buldum. Bu nedenle ilk kitaptan bir tik daha iyiydi.
Ilk kitapta yer alan sakar ve tatli kızımız Cal yerine bu kez cevval, gururlu bir bekar anne olan ve aynı zamanda Cal'in en yakin arkadasi Dylan vardi ve ben ona bayildim. Asla kendini ezdirmedi, azmine hayran bıraktı. Kizi Gravity'e olan bağlılığına bittim. Harika bir kadındı.
Kitapta bir L.J. Shen klasigi olan atismalar ve espriler havada uçuştu. Dylan ve Rhyland'in bu anlamdaki uyumlarının, sonrasında aska evrilmesini gülerek okudum. Hazir cevap halleri cok iyiydi.
Kitapta takildigim bir diger kisim ise Rhyland'in dunya malına olan tutumuydu. Zira durumunu asagilik kompleksine bağladım. İkide bir arkadaşlarınin zengin olup onun olmamasını sorun etmesini kafaya takmadan okudum. Eger taksaydım cidden sinir bozucu biri olarak görüp kitabi bitirmezdim. Bu kismi görmezden gelerek okudugum icin kendisine ba-yil-dim. Eskiden jigololuk yapip emekli oldum demesine her fırsatta güldüm. Aşırı becerikli biriydi, her anlamda.
Zaten Dylan ile arasinda yaşananlarda bu zenginliğe sahip olabilmek icin başladı. Dylan kizi icin abi Row'un New York'taki evine bir sure bakacak sonrada burada kendine kizi ile bir hayat kuracakti. Ama gelir gelmez basina gelen olumsuzlukları abisinin en yakin arkadasi ve ayni zamanda alt komşusu olan Rhyland o anda çözunce isler sarpa sardı. Cunku Rhyland'in bir projesine finansman sağlayacak olan adamda oradaydı ve ikisini nisanli sandi ve bizimkilerde bu oyunu karşılıklı çıkarları doğrultusunda kabul ettiler. Tabi sahte olan bir sure sonra gerçeğe döndü ve Dylan'ın abisi ayni zamanda Rhyland'in en yakin arkadasi Row ile birbirlerine girmeleri cok komikti. Sürekli Row bu duruma sinir oldu. Rhyland'in cocuk sevmem deyip Gravity icin nerdeyse dünyayı yerinden oynatacak raddeye gelmesini ise eriyerek okudum. Ayyy ikisinin ilişkisine bayıldım. Gravity'nin oz babasi olan kımıl zararlisindan daha gercek baba oldu.
Yazarin tarzını sevdigim icin serinin son kitabini da okuyacağım. Zaten okumamak olmaz çünkü tam bir ruh hastası olan Tate ve onun gariban asistani Gia'nin hikayesi var sirada. Gariban diyorum çünkü iki kitapta gordugum kadariyla Tate yuzunden Allah Gia'ya sabır versin demekten baska bir duam yok su anda. Okuyunca gorecegiz :D
Yetişkin okurlara tavsiyemdir.
Wildest DreamsL. J. Shen