2026 99. kitabı
Merhaba dostlar Evde patili bir dostunuz var mı? Benim küçükken babamın dükkanının önünde baktığım bir kedim vardı .Sonra ona araba çarpmış ve ölmüş. Ben de sonra nasıl bir psikolojik durum olduysa ,kedilerden korkmaya başladım. Ama öyle böyle degil ,bir Cafede otururken yanımdan geçse çığlık çığlığa oluyordum. Halamların kedisi vardı, onlara gidince köşe kapmaca oynuyordum falan .O kadar yani anlayın.. Peki ne oldu derseniz, bir gün yavru bir kedi getirdik evimize.Çok tatlı, minnoş bir Tekir .Sonra evde yalnız kalmasına yüreğim dayanmadı, kardeşini de getirdik .Ama onlar biraz büyüyünce işler değişti evde ,savaş çıkmaya başladı. Mecburen annesinin evine götürdük . Ama o günden sonra oglum ve ben deki gibi kedi istemeye başladık. Ve bir gece yarısı Sakızım bizi sahiplendi .Gerçekten tam anlamıyla kadersel bir buluşma oldu .Ve 6 senedir bizimle.Insallah uzun yillar da bizle olur . O kadar karakterli bir hayvan ki hayran kalmamak elde degil .Genel anlamda bütün kediler öyle zaten .İstemediklerini asla yapmıyorlar, bayılıyorum bu huylarına.. Evimize geldiğinde sürekli internetten yok kuyruğu sallarsa ne olur?yukari kalkarsa ne olur?gözünü kırparsa ne olur?araştırdık durduk . İşte bu kitap buna son verecek .. Veteriner Dr.Claude Beata öyle bir kitap yazmış ki ,sorularınıza cevaplar burada ..Onların sorunları yok mu ?Bazen neşeli, bazen mutsuz olabiliyor onlarda bizim gibi .Mesela sinirlenip gidip çişini dışarı yapabiliyor. Sakız bize sinirlenince direkt tırmalama tahtasına koşar mesela .. Depresyona gören barınak kedileri ,ayrılık acısını atlatamayan Tabatha ,bipolar Nugatin ,şizofren Melly le tanıştık bu kitapta ve gördük ki onlarında psikolojik sorunları olabiliyormuş. Kedileri gerçekten anlamak ,onlarla olan hayatınızda sağlığına dikkat etmek için bu kitaba mutlaka bakmalısınız. . Tüyleri kadar ömrü olsun yavrularımızın. .. Kedi Psikolojisi Claude Beata
Kedi PsikolojisiClaude Beata · Doğan Kitap · 202616 okunma