Spoiler içerir
2026 14. kitabı
Okunma: 25 Mart 2026 23:06
Aşırı Derecede Spoiler İçerir, İnceleme Değil Dertlenmedir Eser olarak başarılı bir kitap olabilir ancak güllü karakteri benim için tam bir hayal kırıklığıydı. Sevdiğin adamı çekip vuran abisine , öldürülmesi için kışkırtan ve her şeyin altından çıkan reşit'e ve sürekli ayı yakıştırması yapılan vasıfsız cemşir'e öyle güzel ceza verebilirdi ki... Tek yaptığı şey bu kötü insanların planlarını gerçekleştirmek ve keyif sürmekti. Aradığı şey bu idiyse zaten tersleyip reddettiği herkes bunu telkin ediyordu. Kemal ile evlenseydi sadakatle bağlı olacağı minimal bir hayatı olabilir miydi emin değilim. Bir başka kalıplı kara gözlüye gene vurulurdu zannımca. Vah gidene diyorum sadece. Ayrıca kitaptaki karakterlerin ahlaksızlıkları çıldırttı beni. Hele güllü ile aynı çatı altındayken paşazade'nin metresiyle haşır neşir olan muzaffer....Yine de bu uçkurdaki muzaffer'in bile ölürken son sözü serap oldu. güllü ise bildiğin yangında çocuğunu bırakıp kaçtı....İnanılmaz.... Müthiş derecede akıcı da olsa karakterleri bakımından çok yorucuydu. Saygı duymadığım karakterlerin adını büyük harfle yazmadım bilerek, kınamayınız.
Hanımın Çiftliği - Vukuat VarOrhan Kemal · Everest Yayınları · 20251,271 okunma