Alice Feeney Daisy Darker
2026 31. kitabı
Bu kitapla birlikte Alice Feeney kitaplarının hepsini okumuş oldum.Kurgusu,şaşırtmaları çok çok iyi bir yazar. Hatta Freida Mcfadden'dan çok daha iyi diyebilirim çünkü mantıklı şekilde bağlanıyor olaylar.Benim için ilk sırada Taş Kağıt Makas kitabı var ama Daisy Darker beni sonuyla çok etkiledi. Bu kitap için sadece gizem,gerilim diyemem bence dramı da eklemeliyiz. Başlarda çok iyi olmadığını düşündüm diğer kitaplarına kıyasla ama sonunda inanılmaz şaşırdım ve çok üzüldüm Daisy için Bu arada canım Agatha Christie'ye atıfta bulunulması beni ayrıca mutlu etti kitap da zaten on kişiydiler(on küçük zenci) kitabıyla benzerlik taşıyor. Konusu: Kitap Daisy'nin ağzından yazılıyor.Daisy Darker,Darker ailesinin en küçük kızı. Kalbinde bir sorunla dünyaya geliyor ve annesi babası,ablaları tarafından hep görmezden geliniyor. Onu seven ve koruyan tek kişi ninesi Beatrice Darker. Ninesi 80.yaş günü kutlamasında tüm aileyi karayla bağlantısı bulunmayan deniz camı adını verdikleri evine davet ediyor. Aile dışında bir misafir daha var. Birlikte büyüdükleri Conor adlı genç.Nine bu yaşın son yaşı olduğunu düşünüyor ve vasiyetini açıklıyor. Fakat vasiyetten kimse memnun kalmıyor. Saat gece yarısını gösterdiğinde evde bir çığlık duyuluyor..
Duygu ve Düşünce
Daisy DarkerAlice Feeney · Yabancı Yayınları · 20241,408 okunma