2026 18. kitabı
Hata kitap yorumu Herkese merhaba sevgili okurlar.Bugün the mistake yani hata hakkında yorum yapmaya geldim.Öncelikle konusundan bahsedeyim.John Logan,en yakın arkadaşının kız arkadaşına aşık olduğunu düşünüyordu.Bu yüzden Grace Ivers ile tanıştığında hiç de öyle olmadığını anlaması kısa sürdü.Ancak Grace ile öyle iyi vakit geçiriyordu ki aslında bir ilişki istediğini yani romantik bir birliktelik istediğini anladığında Grace'e karşı öyle bir hata yaptı ki yazı tek başına onu düşünürek geçirmek zorunda kaldı.Her ne kadar inkar etmek istese de Grace de onu seviyordu.Ancak aklını başına getirmesi ve kendisine ciddi olduğunu kanıtlaması gerekiyordu.John gerçekten hırslıydı ne olursa olsun Grace'i geri kazanmaya çalışacaktı.Kendi yorumuma gelecek olursam,yazarın yazım dili güzel ancak bazı yerlerde gerçekten sıkıldım.John kendisi varoluşsal düşüncelerinde boğulurken onun anlattıklarını okurken özellikle sıkıldığımı söyleyebilirim.Grace'in bir liste hazırlaması komikti :) birbirinden saçma şeyler istemişti ve aslında John'nın hepsini yerine getirmesi beni şaşırttı bu kadar önem vermesi tatlıydı gerçi :) Hala Anlaşma'yı yani birinci kitabı daha çok seviyorum ama gerçekte daha üç kitap daha var bakalım neler olacak merak ediyorum.Dean ve Tucker'ın hikayesini merak ettiğim doğrudur. :) Benim Hata'ya puanım 10 üzerinden 6.İyi okumalar dilerim..<3
HataElle Kennedy · Yabancı Yayınları · 20222,194 okunma