Off-Campus Serisi 2. Kitap

İlk Yayın Tarihi:
28 Nisan 2015
Yabancı Yayınları
Orijinal Adı:
The Mistake (Off-Campus #2)

2025 30. kitabı
Okunma: 24 Ağustos 2025 16:39
Ben bu herkesle yatan sonra da birine aşık olup bir anda değişen hanımcı olan erkek tiplemesini sevmiyorum ve çok mide bulandırıcı bir durum şahsen. Amerikalılar aşırı salak bu romantik kitaplara fazla yansıyor. Kitaba gelirsek bu bir “ikinci şans” teması ve aslında hoşuma gitti john logan’ın Grace için çabalamasını okumak güzeldi. Çok takdir ettiğim bir kısım var john’un babası alkolik ve abisi ona bakıyor hem de dükkanı işletiyor bunlar da abisiyle bir anlaşma yapmış jeff birkaç sene yurt dışında olacak ve john babasına bakacak. John bu anlaşma uğruna kendisine gelen çok iyi teklifleri geri çeviriyor HELAL SANA İMPARATOR Evet tek vay be dedirten kısım burasıydı zaten sonra babası değişmeye karar verdi ve john istediği geleceğe ulaştı… waow
Romantik
Ben Penelope Douglas’ı bu yüzden okumayı bıraktım
2025 82. kitabı
Okunma: 21 Ağustos 2025 15:25
Bu kadın asla ilişki dinamiği yazamıyor! Sevgili Elle Kennedy, kitaplarında erkek karakterlerini yazarken sırf ‘erkeğim’ kalıbana girdikleri için iğrenç şeyleri normalmiş gibi yazman benim senin
HataElle Kennedy · Yabancı Yayınları · 20222,089 okunma
Off campus serisinden okuduğum ilk kitap devam serisi seklinde olmadığı için ilk bu kitabı okudum aslında serideki diger erkeklerin ask hayatını da cok merak ediyorum ozellikle deani fakat ben fazla smut okumayı seven birisi değilim o yüzden bu seriden baska kitap alır mıyım emin değilim. Ve kitabin ilk baslari insani o kadar delirtiyor ki son 200 sayfasını tek oturuşta okudum ama en baslarını okurken savas verdim resmen sonralarda cidden tatlılaşıyor ama slow burn sevenlerin sevicegini düşünmüyorum çünkü bi tik hemen oluyor gibiler ya da hızlı gecişten dolayı oyle geliyor bize ama gene de son 200 sayfasını yuzumde gulumseyerek okudum. Gece ikiden beri basımı kaldıramadım ve suan sabahın bes bucugu yani baya sarıyor bence
2023 20. kitabı
Okunma: 22 Şubat 2023 00:12
#hata #themistake #ellekennedy #offcampus Herkese merhaba of kampüs serisi 2 kitabı hata ile karşınızdayım. İlk kitap anlaşma çok çok güzeldi hala Garrett aklımdadır. Bu sefer de garrett'ın oda
2023 10. kitabı
Okunma: 01 Şubat 2023 09:31
Bu kadının kitaplarını seviyorum en azından off campus serisini. Kafa dağıtmak ve bazı şeyleri bir anlığına da olsa unutabilmek için birebir.Ayrica erkek karakterlere BA YILI YORUM. Bu kitap serinin ilk kitabi anlaşmanın aksine daha durağan geçiyor ama ben şahsen loganın hikayesini okumaktan zevk aldım ve kadın ana karakter grace beni kanser etmedi (evet bence de şaşırtıcı) .Her neyse kitab 4- 5 saatte bitirilebilecek akicilikta. Ayrıca kitaplar her ne kadar basit romantik çerez kategorisine girse de karakterlerin yaşadığı ciddi sorunların işlenme biçimini seviyorum. Ayrıca erkek karakterlerin arkadaşlıkları ve ilişkileri insanın içine sıcacık yapıyor .Bence kesinlikle seriye bir şans vermelisiniz.*
2023 131. kitabı
Okunma: 25 Ekim 2023 22:30
Çocuklar o kadar güzeldi ki okurken asktan bayılacaktım neredeyse. Serideki 2. Fav kitabım (birinci tabii ki de Anlaşma!?!?!) olsa da fav erkom kesinlikle Logan. Logan’a bayılıyorum AŞIĞIM. Grace ile olan ilişkileri çok tatlı. Uzun zaman önce rereadlemem gerekiyormuş. Seriyi tekrar okumayı burada bırakıyorum çünkü Dean’i sevmiyorum ve Tucker’ı sevsemde kitabı sıkıcıydı.
2023 Okuma Raporları
2026 7. kitabı
Okunma: 09 Haziran 2026 00:09
“babam neredeyse ölürken kız arkadaşımı da kaybedeceğimi düşünüp panik atak geçirdiğim için özür dilerim. ben dünyanın en kötü adamıyım ve bu nedenle sana jest yapacağım. çünkü belli ki beni farklı bir şekilde sevemiyorsun” kitabın son çeyreğinde grace’in romana’ya durmak bilmez slutshamingi ve logan’ın ruh halini asla anlayamayan tavırları ne alakaydı dedirtti. kitap 100 sayfa daha kısa olabilirdi. tamam kitap bitmeden bir kere kavga edip geri barışacaksınız tamam bunu son 20 sayfaya sıkıştırmaya gerek var mıydı?
·328 syf.·
2023 7. kitabı
Herkese merhabalar... Off-Campus serisinin ikinci kitabı ile sizlerleyim bugün. Serinin ikinci kitabında John Logan ve Grace Ivers'ın güzel başlayan fakat Logan'ın bir hatası yüzünden rayından çıkan ilişkilerini düzeltmek yine Logan'ın işidir. Logan ve Grace arasında ki ilişkiyi okumak fazlasıyla zevkliydi. Logan'ın bu seride ki favori erkek karakterim olacağına eminim. Serinin diğer kitapları bu düşüncemi değiştirir mi okudukça öğreneceğiz. Logan ilk başta fazlasıyla kızdırsa da sonrasında kendini affettirmek için yaptıkları fazlasıyla hoştu. Logan'ın abisi Jeff kesinlikle en sinir olduğum karakter oldu. Anladık bazı şeylerden bıktın ama bu çocuğun bir geleceği varken sırf sen sevgilinle biraz gezeceksin diye kardeşinin tüm geleceğini belirli olmayan bir kaç yıl boyunca askıya almasını nasıl istersin. Logan'a da bu konuda aynı derecede sinirliyim aslında kendi kararlarını desteklemeyi geçtim ne yapmak istediğini bile umursamayan ailen için bu sadakat neden? Tüm bunlara rağmen kitabı bitirdiğim de yüzümde bir tebessüm oluşturmuş olması kesinlikle benim için yeterliydi. Keyifli okumalar...Kitapla kalın...
Logan’ı Sevdim, Kitabı O Kadar Değil
·374 syf.·
2026 18. kitabı
Herkese merhaba! Off-Campus serisinin ilk kitabı olan The Deal beni reading slump’tan çıkarınca hiç vakit kaybetmeden ikinci kitap olan The Mistake’e (Hata) geçtim. Sonuçta bu kitap Logan’ın
2025 2. kitabı
Seride bir arkadaş grubunun hayatı sırayla anlatılıyor. İlk kitapta Garrett'ı okumuştuk. Bu kitapta ise yine aynı hokey takımında bulunan Logan isimli karakterin hikayesi anlatılıyor. Birinci

Elle KennedyYazar · 21 kitap
Kanada doğumlu olan Elle Kennedy , New York Times , USA Today ve Library Journal çok satan yazarıdır. Erken yaşta yazar olmak istediğini biliyordu ve genç yaşlardayken bunu faaliyete geçirdi. Elle şu an çeşitli yayın evleriyle çalışıyor ve genellikle romantik komedi tarzında romanlar yazıyor. Yazarın Off - Campus serisi Yabancı Yayınları tarafından çevrildi ve okuyuculara sunuldu.