Off-Campus Serisi 4

Orijinal Adı:
The Goal

2023 3. kitabı
Okunma: 14 Ocak 2023 02:06
Serinin ilk 3 kitabını birçok kez okumuş olmama rağmen o dönem daha basılmadığı için bu kitabı bir türlü okuyamamıştım. İlk 3 kitaba oranla epey geç kalmış olsam da en nihayetinde merakla beklediğim
2023 29. kitabı
Okunma: 19 Ocak 2023 11:53
Vee kadronun sonuna geldik. Bu sefer Tucker ve Sabrına'nın hikayesi ve ilk girişte Sabrına'nın bakış acısıyla okuyoruz. Başlar başlamaz sinirlerimi hoplattı kızın üvey babası tam bir p*ç. Partiye gitmek için hazırken, arabasının anahtarını bulamaz tabii bu şerefsiz üvey babası saklamış. Arkadaşlarıyla başka bir partiye geçer. Bu sahnesi üçüncü kitabın ortalarına doğru Dean'ın olduğu ve sonradan Tucker geldiği parti olduğunu anladım üçüncü kitabı okuyanlar dediğim kısmı anlarlar ve o zamanlardan sonra Tucker aşırı şüpheli davranıyordu, sanki sevgilisi ya da beraber biri olduğu biri varmış gibi vee  o da Sabrina'ymış bunu da öğrenmiş oldum. Birbirlerini bu partide görüp etkileniyorlar ama Sabrına hayatına kimseyi almak gibi bir düşüncesi yoktur. Bakalım neler olacak. Okuyacak olanlara şimdiden iyi okumalar.
·384 syf.·
2020 50. kitabı
Serinin tüm kitaplarında baş karakterlerin çevresinde gördüğüm Tucker, bu kitapta kendi hikayesiyle karşımıza çıkıyor. Elle Kennedy benim çok sevdiğim yazarlardan biri olduğu için de beklentim bu
2020 31. kitabı
Okunma: 17 Nisan 2020 20:16
4 kitaplık Off-Campus Serisini bu kitapla bitirmiş oldum . Sonuç itibariyle favorim değişmedi . Serinin 3. Kitabı diğer hepsinden çok daha eğlenceliydi . Bu kitapta da aynı tadı aradımve bulamadığım için biraz hayal kırıklığı yaşıyorum . Kötü değildi ama beni sürüklemedi. . xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Sabrina’nın tek hayali, üniversiteyi başarıyla bitirip Harvard’ın hukuk fakültesine girebilmek ve sonunda da iyi maaşlı bir iş bularak babaannesi ve pislik üvey babasıyla kaldığı evden bir an önce ayrılabilmektir. Herşeyin yolunda gittiği bir zamanda, ufacık bir hatanın hayatında bu denli bir değişiklik yaratabileceği kimin aklına gelirdi? . Tucker, Sabrina’yı ilk kez yakından gördüğünden beri onunla olmak istemektedir fakat Sabrina o kadar inatçıdır ki sürekli onu reddedip, başındaki bir milyon iş ve okulunu bahane etmektedir. Tucker, tam pes etmeye yaklaştığında kaderin bir cilvesi onları mecburen bir araya getirir. Tucker’ın bundan bi şikayeti yoktur fakat Sabrina kesinlikle farklı görüşdedir.. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx . İki karakteride sevdim fakat dediğim gibi istediğim eğlenceyi bu kitapta pek bulamadım.
2021 3. kitabı
Üniversite dönemini baz alan klasik bir aşk romanı. Çerezlik iyi gidebilir ama çokta yüksek bir beklenti içine girmeyin. Belirtmek istiyorum ki fazlasıyla yetişkin içerik mevcut. On sekiz yaş altına tavsiye etmem.
2023 13. kitabı
4 kitap boyunca hep aynı kıza yaklaşma, sevişme, giriş gelişme sonuçla okuduğumuz “evet herkesin evinde sorunlar var okuyup çalışıp bu sorunları düzeltebiliriz” türü kitap. O kadar sığ ve diğer üçüyle öyle aynıydı ki artık paragraf diyalog atlayarak okudum. İlki yetermiş off campusün diğer 3ünü okumaya gerek yokmuş. Peki niye okudum? Okumada bok atmıyim belki yazdıkça kendini geliştiren bir yazardır diye okudum. 4 günüm boşa gitti
2024 181. kitabı
Okunma: 01 Ağustos 2024 02:49
Keşke daha uzun olsaymış da daha rahat hikayeye odaklanabilseymişiz. Bundan önceki kitapta Sabrina-Tucker ilişkisini ve hamileliği zaten öğrenmiştik. Açıkcası kitapta erkek karakterler genel olarak birbirine benzese de en tatlı olan Tucker’dı. Sabrina ise hiç gösterildiği gibi soğuk nevale değil. O ilişki olmayan ilişkilerinin başlama süreci, Tucker’ın davranışları ve ikili arasındaki diyaloglar olsun bu kitap hepsinden daha iyi geldi. Tek sıkıntısı bu kadar yaşanan olay arasında kitap çok kısaydı. Bazı yerler ay ay yazılmıştı ki pek bir olay döndü denemez. Yazılması gereken sahneler bile çöpe atılmış denilenebilir yine de bunlara rağmen serinin içinde en sevdiğim erkek karakterle tanıştım kesinlikle tavsiye ederim.
2018 11. kitabı
Okunma: 28 Mart 2018 00:00
Off-Campus serisinin son kitabı da tamamlandı. Bana göre seride ki en dingin kitap Tucker'inkiydi. Kitap boyunca adamın aklı selim hali, ne istediğini bilen ve gönülçelen tavırları çok güzeldi. Sabrina'ya tüm okuduğum kitap boyunca uyuz oldum. Seride tek sevmediğim kadın karakter yemin ederim. Bulmuşsun Tucker gibi birini hala çen çen: ) neyse her şeye rağmen güzeldi: )
2022 50. kitabı
Serinin en sevdiğim 2.kitabı oldu. Kitabın son sayfasında duygulandım. Sabrina ve Tucker ilişkisini beğendim. Sabrina'nın hayatına yön vermeye çalışması, hayatta istediklerini alması için mücadelesini beğendim. Tucker'ın sorumluluk sahibi olması, olaylarda çekip gitmemesi çok iyiydi. Karakter olarak Tucker'ı Sabrina'dan bir tık daha fazla sevdim. Puanım: 10/10
2018 43. kitabı
Okunma: 14 Mayıs 2018 19:29
Hedef Off-Campus Serisi 4 Elle Kennedy Ne demeli bilemedim Diğer kitaplara nazaran sıkıcı geldi. Bilmiyorum neden ama sanırım ben kötü çocukları okumayı seviyorum Burada tucKer bir melekti. Nasıl bir kişilik sabırdı o öyle Sabrina beni deli etti desem yeridir yahu kız ne zorlayıcıydı beni bile boğdu çoğu yerde Aşka gelince ben çok çok hissetmedim daha çok sabır ve Tucker in onu beklemesini okudum Neyse yinede güzel diyeyim seriyi seviyorum ama bu kitabı beni tatmin etmedi malesef. Eksik bir şeyler vardı ama Tuck tamamen hayal ürünü öyle birinin olmasi imkansız

Elle KennedyYazar · 21 kitap
Kanada doğumlu olan Elle Kennedy , New York Times , USA Today ve Library Journal çok satan yazarıdır. Erken yaşta yazar olmak istediğini biliyordu ve genç yaşlardayken bunu faaliyete geçirdi. Elle şu an çeşitli yayın evleriyle çalışıyor ve genellikle romantik komedi tarzında romanlar yazıyor. Yazarın Off - Campus serisi Yabancı Yayınları tarafından çevrildi ve okuyuculara sunuldu.