Off-Campus Serisi 3

Orijinal Adı:
The Score

2023 18. kitabı
Okunma: 11 Ocak 2023 13:50
Bu sefer Dean'ın hikayesini okuyoruz. Ama kadın başkarakter tanıdığımız biri Hannah'ın yakın arkadaşı Allie. Dean ve Allie'nin aralarındaki kimyaya bittim. Allie uzun süredir sevgili olduğu sean'dan ayrılmıştır, bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisiyle artık tamamen ilişkisinin bitmesini istiyordur. Geleceğinde onunla ilgili bir düşünce olmadığı için artık devam etmek istemez. Bir de ayrılmak istemesine rağmen çocuk kıza müsait misin konuşmamız gerek iyilikle demiyorda emrivaki yapıyor. Bir çocuk tatlı dili olduğu için kız da inanıyor. Allie bu durumdan kurtulayacağının farkına varır ve arkadaşı Hannayı arar ve o da Garret'in evinde kal der ilk başta istemese de mecburen ondan kurtulmak için gider. Veee Dean da tam iş üstündeyken gelir hehe her neyse işte konu bundan sonra ilerlemeye başlıyor. Okudukça bu sean denilen şahsiyetin nasıl kontrolcü bir manyak olduğunu gördüm eğer kız ayrılmasaydı ilişkilerinde dayağa kadar giderdi. O kadar manyak, hoş manyak lafı bile az kalır ama neyse.
2021 26. kitabı
Okunma: 24 Mart 2021 16:04
Off campus serisinin üçüncü kitabı Garrett'in arkadaşı Dean ve Hannah'nın arkadaşı Allie'nin hikayesini anlatıyor. Dean'in daha önceki kitaplarda nasıl utanmaz ve 'rahat' olduğunu gördükten sonra
2020 20. kitabı
Okunma: 13 Mart 2020 16:00
Bu ara canım iyi bir komedi okumak istedi ve bunun sonunda Off-Campus Serisinin 3. Kitabında karar kıldım. Serinin 2. Kitabını 1,5 sene önce okumuşum baya zaman geçmiş ve hemde bir nevi tamamlamak adına da bu kitabı okumak istedim ama meğerse tam 12 den vurmuşum o kadar güldüm ki anlatamam serinin ilk kitaplarından bu kadar keyif almamıştım ama bu kitap efsane . Dean, tam bir zıpır Allie'de kesinlikle ona çok yakışan bir karakter olmuş. İkisini de çok sevdim . xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Allie, eski erkek arkadaşının görüşme ısrarlarından kurtulmak için en yakın arkadaşı Hannah'ı arar. Hannah, haftasonu işleri olduğunu İçin evde olmayacaklarını ve dilerse erkek arkadaşı Garrett’in odasında kalabileceğini söyler. Bu fırsatı kaçırmayan Allie, Garrett’in Hokey arkadaşları ile kaldığı eve gider. . Dean, haftasonu bütün ev arkadaşlarının planı olmasını fırsat bilerek evde alem yapmaya karar verir, ta ki kapı çalıpta Allie’yi karşısında bulana kadar. Şimdi bütün bir haftasonunu çöpe atması ve kankasının sevgilisinin en yakın arkadaşına bebek bakıcılığı yapması gerekmektedir. . Beklenmedik bir şekilde geçen haftasonundan sonra yaşananları keyifle okuyoruz
2017 63. kitabı
Vav. Kesinlikle iyiydi :) Bu seri ve bu adamlar mı desem çocuklar mı desem bilemedm :D Her bir kitabı her karakteri bi o kadr sevdim. Bu ikinciden de iyiydi. Dean vay be :) fırlamanın dibiydi kesinlikle. Ben fırlama tipleri seviyorum. Onların o havalarndan cakalarından sonra sırılsıklam aşık olma evrelerini okumak çok hoş oluyor :) Dean zengin bir aileden geliyor. Çok çapkın ve havalı hokey oyuncusu. Allie ise bir tiyatro öğrencisi. Yeni sevgilisinden ayrılıyor. Sevgilisnn ısrarından kaçarken Dean'a tosluyor. Tam anlamıyla denize düşen yılana sarılır durumu :) Bazı kısımlarda kahkaha attım. Gerçektn çok eğlenceli bir seri. Kitabn sonunda bir şok sizi bekliyor. O yüzden ben sabırsızlkla 4.kitabı bekliyorm. Umarım hemen cevrilir :)
2017 32. kitabı
Bu seriye ba-yi-li-yo-rum yahu !! Karakterler ve enerjileri o kadar guzel ki.Cinselliğik biraz fazla ama isin özünde eğlence,dostluk,aşk ve biecok öğe var.Dean'i hep merak etmistim ve kitabi cok eğlenerek okudum.Tucker'i daha da merakla bekliyorum.Keyifli okumalar ;)
·400 syf.·
2023 169. kitabı
Hesaplaşma - Elle Kennedy 8/10 "Salsa öğrenmek istendiğini söyledin sanıyordum. Ve Dean Di Laurentis sadece kendi istediği şeyi yapar, unuttun mu?" Omuzlarını silkti. "İstediğim şeyi
2021 51. kitabı
Okunma: 02 Kasım 2021 00:52
AY HARİKAYDI HARİKA! Yetişkin içerikli aşk kitapları arasında açık ara en sevdiğim kitap oldu. Kitaptaki duygular, arkadaşlıklar, dialoglar ve tabii ki Dean Di Laurentis… Yemin ederim böyle bir karakter yok, aşık oldum ya aşııık! Harikaydı kesinlikle favorilerime girdii
2022 7. kitabı
Seri içinde okuduğum en eğlenceli karakter kesinlikle Dean'dı. Gerek espiritüel yapısı, gerek alaycı yanı olsun bir an bile gülümsemeyi bırakamadım. Serinin son kitabı gerçekten hoş bir şekilde işlenmişti ve ben kitabı bir gün içerisinde bitirebilirdim.
2020 49. kitabı
Tamam amerikan tarzı basit aşk romanlarını seviyorum... ama bu kadar basitide ne bileyim... sayfaları 10 ar 10 ar atlayarak okusanız bile konudan asla sapmıyorsunuz çünkü bi konu yok. Sadece sex içeriğiyle onu bile basitleştirebilen saçma bir seri. Evet okunuyor ama gerekli miydi? HAYIR!
2021 28. kitabı
Okunma: 01 Ekim 2021 00:13
İlk kitaptan beri çizilen Dean profilinden dolayı kitabın yoğun bir duygusallık içermediğini tahmin etmiştim. Ama bana göre baya duygudan uzaktı kitaptı, kitabın büyük cogunlugu sadece sex yapan iki arkadaş gibiydiler. Genel olarak Allie'nin eski sevgilisi Sean dramı vardı. Bı ara baya çileden çıktım. Bu insanlar Amerika da yaşayan insanlar değil mi yahu biriyle ayrildiktan sonra başka biri ile yattı diye bir erkek tarafından bu kadar hakarete maruz kalıp sonrada onun ağzını burnunu dagitmamasi bana tuaf geldi. Kıza demedigini bırakmayan Sean ve onunla bunca yılını kaybeden Allie baya canımı sıktı. Dean ise baştan beri çizilen profilde davranışlar sergiledi çizgisinden hiç sasmadi. Seriye devam için okunur, çok kötü değildi basit bir anlatimi olduğu için kendini okutuyor kitap. Ama öyle büyük bir aşk duygusallık beklemeyin. Ayrıca yazara bir sitemim var baştan beri surtuk diye bahsettiği Sabrina ile ilk kitaplardan beri okumak istediğim Tucker'i çift yapmasına hatta onlara bebek yazmasina kırgınım. Bebek evlilik gibi bir hikayeyi önceki çiftlere yazsaydı keşke. Ama Tucker'in karakterini ve hikayesini merak ettiğim için son kitabı da okuyacağım.

Elle KennedyYazar · 21 kitap
Kanada doğumlu olan Elle Kennedy , New York Times , USA Today ve Library Journal çok satan yazarıdır. Erken yaşta yazar olmak istediğini biliyordu ve genç yaşlardayken bunu faaliyete geçirdi. Elle şu an çeşitli yayın evleriyle çalışıyor ve genellikle romantik komedi tarzında romanlar yazıyor. Yazarın Off - Campus serisi Yabancı Yayınları tarafından çevrildi ve okuyuculara sunuldu.