Off-Campus 3

İngilizce

The Score
2022 2. kitabı
Okunma: 16 Ocak 2022 11:09
Ben bu kitaba ba-yıl-dımm. New adult seven herkesin mutlaka okuması lazım. Bu kitapta Off- Campus'ün çekici hokey oyuncularından Dean ve ilk kitapta tanıştığımız Hannah'nın en iyi arkadaşı Allie'yi konu alıyor. Dean tam bir playboy, dışarıdan cok da güven vermiyor. Hayatı hep istedigi gibi geçmiş ayrıcalıklı bir genç adam. Allie ise neşeli, uzun ilişkilerin insanı ve upuzun bir ilişkiden çıkmış, yalnız kalmaya ve eğlenmeye ihtiyacı var. Ortak arkadaşları Dean ve Allie'nin bir geceyi yalnız geçirmesine neden oluyor ve tahmin edeceğiniz üzere uzun süren bir aşkın da başlangıcı oluyor. Hannah ve Garret'tan sonra favori ikilim Dean ve Allie oldu. Dean karizması ve altta yatan sevecenliğiyle direk kalbimi çaldı. Allie ile ilk sayfadan itibaren uyumları müthişti. Siz de eğlenceli kafa dagıtmalık bir kitap istiyorsanız bu kitap size göre. The Score Elle Kennedy
The ScoreElle Kennedy · CreateSpace Independent Publishing · 20161,718 okunma
2021 26. kitabı
Okunma: 24 Mart 2021 16:04
Off campus serisinin üçüncü kitabı Garrett'in arkadaşı Dean ve Hannah'nın arkadaşı Allie'nin hikayesini anlatıyor. Dean'in daha önceki kitaplarda nasıl utanmaz ve 'rahat' olduğunu gördükten sonra biraz önyargılı olduğumu itiraf ediyorum. Ama bir gerçek var; çok aşırı derecede yanılmışım, kitap mükemmeldi gibi bir yorumda yapamıyorum. Kitap Allie'nin üç yıllık uzatmalı sevgili Sean'dan kesin olarak ayrılmayı istemesiyle başlıyor. Aslında aşktan çok alışkanlık olan ilişkileri bir gece önce kavgayla bitmiş ancak Allie, Sean her seferinde olduğu gibi yurdun önünde onu bekliyorsa yeniden başlayacaklarından emin. Çünkü Allie her ayrılıklarından sonra Sean'ı affetmiş. Yeniden birleşmek istemediği için de Hannah'ı arıyor ve sonunda Dean ile yalnız bir gece geçiyorlar. Kaçılmaz olan Dean Di Laurentise cazibesine kapılıyor. Ancak ne kadar tek gecelik gibi görünse de işler yolundan çıkıyor. Üçüncü kitabı okudum ama hâlâ serideki favori çiftim Garrett ve Hannah. Logan'ın kitabındaki o büyük boşluk kadar olmasa da Dean ve Allie'yi okurken de zorlandığım noktalar oldu. Eğlenceli diyalogların olmasını sevdim. Hatta okurken kahkaha attığım yerler de vardı. Ancak, kitabın içindeki aşk bana geçmedi. Dean ve Allie sadece seks için bir araya gelmiş iki insan gibiydi. Hele seks sahneleri ve konuşmalar, gerçekten bir ara midem bulandı. Tabii ki yetişkin sahneler okumakla sorunum yok ancak burada cılkını çıkarmışlar gibiydi. Rahatlığın ve teşhirciliğin sınırlarını zorladılar. Açıkçası karakterleri düşününce yazardan daha farklı yazmasını beklemem de saçma olurdu, bunu da biliyorum. Yine de bildiklerim kitaptaki aşkı, duyguları yaşadığım anlamına gelmiyor. Evet, güldüğüm, eğlendiği çok fazla sahne vardı. Bunları kabul etsem de ilk kitaptaki o duygu patlamasını alamadım. Belki Hata'da olduğu
Rezillik!!
2025 31. kitabı
Okunma: 12 Eylül 2025 17:57
İlk kitaptan sonra git gide kötüleşmeye başlayan o seri. Kitabı 160. sayfada bıraktım dayanamadım çok salakçaydı. Bunlar “yanlışlıkla” yiyişiyor sonra erkeğimiz tekrar istiyor kızımız da “çok namuslu” olduğundan reddediyor sonra bir gün tekrar yiyişiyorlar falan. Kitapta yiyişmedeb başka bir konu yok asla ikisinin de hayatlarını merak etmiyorum o yüzden bıraktım.
Romantik
2023 1. kitabı
Okunma: 03 Ocak 2023 07:48
; 8/10 tamam bu sefer gerçekten seri içerisinde ki favori kitabım bu oldu bence. ama her kitabı okuduğumda favorim bu demem? ama bu sefer gerçekten bu çünkü zaten çocuk, bebek falan sevmeyen biri olarak son kitabın pek benim kalemim olmayacağını düşünüyorum o yüzden serinin favorisi bu bende ya! burada dean pantolonu asla kapanmayan yedi yirmi dört azgın heyward-di laurentis'den bahsediyoruz. harikaydı! ben bence böyle kudurmuş karakter okumaktan aşırı zevk alıyorum ve bu kitapları okurken aşırı eğleniyorum. tam benim mizahıma uygun karakterler ve bütün gün arkadaşlarıma bunlar üzerinden şakalar yapabiliyorum ya. ve dean yani kitaba aslında aralığın son günleri başladım o yüzden yirmi iki senesinin en kudurmuş bayrağını eline alacağını sandım ama yoğunluktan kitap ocak ayında bitince yirmi üç senesinin en kudurmuş bayrağını tutuyor şu an elinde. tebrikler, bu sene içerisinde sizi geçecek biri çıkar mı? sanmam dean bey. allie ise diğer iki kadın karaktere nazaran daha kendimi yakın hissettiğim bir kadın karakter oldu çünkü neden? dean kadar kudurmuş olduğu için. yani kitap boyunca aslında dean'i bu konuda engellemeye, romantik duygusal ilişki kadını gibi görünmeye çalışıyor allie ama ben yer miyim? yemem. ben o smut sahnelerini yedire yedire okudum ve allie hayes evlenilip bir ömür sıkılmadan birlikte yaşanılabilecek bir kadın diyorum noktayı da koyuyorum. darısı bu sene daha çok böyle kitaplar okumama...
2023 45. kitabı
Okunma: 03 Ekim 2023 15:14
Bu seri benim için gerçekten de beş yıldızlık bir seri. Yazarın dili, diyaloglar, olayların gelişme şekli, karakterler… Her şeyiyle çok güzel bir seri. En sevdiğim romcom serisi. Bu kitap da hokey dörtlümüzün üçüncü Dean ile ilk kitaptaki kızımızın en yakın arkadaşı Allie hakkında. Allie tahmin ettiğimden daha farklı bir karakterdi, ona alışmam zaman aldı ama sonunda sevdiğim bir karakter oldu. Fakat Dean… Diğer iki kitabı okurken serideki en az sevdiğim karakterlerden biri olduğunu düşünmüştüm ama şimdi serideki en sevdiğim üç karakterden biri haline geldi. (Diğer ikisi tabiki de Logan ile Grace.) Onun aslında sığ biri olmasını gördükçe ve karakter gelişimine tanık oldukça daha da çok sevdim. Çok iyi bir karakterdi. Kitap da oldukça eğlenceliydi. Romantizm ögeleri diğer iki kitaba göre daha azdı. Romantik sahneler o kadar çok yoktu. 10 puan vermiş olsam da açıkçası serinin ikinci kitabı halen en sevdiğim kitap. Çünkü bu kitapta sonlara doğru yazar sanki her şeyi aceleye getirmiş gibiydi. Bir de olan bir şeyi hiç sevmedim, beni biraz üzdü. Gelecek kitap Tucker ile ilgili, çok ilgimi çeken bir karakter değil ama yine de okumak istiyorum. Ama bu ilk üç kitabı tekrar tekrar okuyabilirim, öyle çok beğendim. Bu seriyi herkese tavsiye ederim.
2023 18. kitabı
Okunma: 11 Ocak 2023 13:50
Bu sefer Dean'ın hikayesini okuyoruz. Ama kadın başkarakter tanıdığımız biri Hannah'ın yakın arkadaşı Allie. Dean ve Allie'nin aralarındaki kimyaya bittim. Allie uzun süredir sevgili olduğu sean'dan ayrılmıştır, bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisiyle artık tamamen ilişkisinin bitmesini istiyordur. Geleceğinde onunla ilgili bir düşünce olmadığı için artık devam etmek istemez. Bir de ayrılmak istemesine rağmen çocuk kıza müsait misin konuşmamız gerek iyilikle demiyorda emrivaki yapıyor. Bir çocuk tatlı dili olduğu için kız da inanıyor. Allie bu durumdan kurtulayacağının farkına varır ve arkadaşı Hannayı arar ve o da Garret'in evinde kal der ilk başta istemese de mecburen ondan kurtulmak için gider. Veee Dean da tam iş üstündeyken gelir hehe her neyse işte konu bundan sonra ilerlemeye başlıyor. Okudukça bu sean denilen şahsiyetin nasıl kontrolcü bir manyak olduğunu gördüm eğer kız ayrılmasaydı ilişkilerinde dayağa kadar giderdi. O kadar manyak, hoş manyak lafı bile az kalır ama neyse.
2022 35. kitabı
Okunma: 27 Eylül 2022 18:01
Yeni kapaklarla tekrar okundu, yine aşık olundu. Yetmedi puan değiştirildi. Şerefsiz Dean resmen beni benden aldı yine, yeniden. Şu seriyi nasıl seviyormuşum bir kez daha hatırladım. Belki klişe konulara sahip ama yinede inanılmaz eğlenceli. Ayrıca serinin her kitabında alttan verdiği harika mesajlar var. Yetişkin romantik dendi mi seri bence ilk sırada geliyor. 2016’da okumuştum seriyi.Anlaşma hep favorim olacak ama çok yoğun geçen bir dönende seriyi yeniden okumam bana aşırı geldiğinden tam puanı hak ediyorlar.
2020 20. kitabı
Okunma: 13 Mart 2020 16:00
Bu ara canım iyi bir komedi okumak istedi ve bunun sonunda Off-Campus Serisinin 3. Kitabında karar kıldım. Serinin 2. Kitabını 1,5 sene önce okumuşum baya zaman geçmiş ve hemde bir nevi tamamlamak adına da bu kitabı okumak istedim ama meğerse tam 12 den vurmuşum o kadar güldüm ki anlatamam serinin ilk kitaplarından bu kadar keyif almamıştım ama bu kitap efsane . Dean, tam bir zıpır Allie'de kesinlikle ona çok yakışan bir karakter olmuş. İkisini de çok sevdim . xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Allie, eski erkek arkadaşının görüşme ısrarlarından kurtulmak için en yakın arkadaşı Hannah'ı arar. Hannah, haftasonu işleri olduğunu İçin evde olmayacaklarını ve dilerse erkek arkadaşı Garrett’in odasında kalabileceğini söyler. Bu fırsatı kaçırmayan Allie, Garrett’in Hokey arkadaşları ile kaldığı eve gider. . Dean, haftasonu bütün ev arkadaşlarının planı olmasını fırsat bilerek evde alem yapmaya karar verir, ta ki kapı çalıpta Allie’yi karşısında bulana kadar. Şimdi bütün bir haftasonunu çöpe atması ve kankasının sevgilisinin en yakın arkadaşına bebek bakıcılığı yapması gerekmektedir. . Beklenmedik bir şekilde geçen haftasonundan sonra yaşananları keyifle okuyoruz
2017 63. kitabı
Vav. Kesinlikle iyiydi :) Bu seri ve bu adamlar mı desem çocuklar mı desem bilemedm :D Her bir kitabı her karakteri bi o kadr sevdim. Bu ikinciden de iyiydi. Dean vay be :) fırlamanın dibiydi kesinlikle. Ben fırlama tipleri seviyorum. Onların o havalarndan cakalarından sonra sırılsıklam aşık olma evrelerini okumak çok hoş oluyor :) Dean zengin bir aileden geliyor. Çok çapkın ve havalı hokey oyuncusu. Allie ise bir tiyatro öğrencisi. Yeni sevgilisinden ayrılıyor. Sevgilisnn ısrarından kaçarken Dean'a tosluyor. Tam anlamıyla denize düşen yılana sarılır durumu :) Bazı kısımlarda kahkaha attım. Gerçektn çok eğlenceli bir seri. Kitabn sonunda bir şok sizi bekliyor. O yüzden ben sabırsızlkla 4.kitabı bekliyorm. Umarım hemen cevrilir :)
2025 17. kitabı
Serinin üçüncü kitabı. Birçok karakterin hikayesini biliyoruz, birinin ismi geçtiği zaman onun hayatına da hakimiz. İşte bu okurken daha da doyurucu hissettiriyor. İlişki adamı olmayan Dean ve ilişki insanı Allie nasıl bir çift olduklarını okuyoruz. Aynı zamanda dönen hayatlarının bir parçası olarak.

Elle KennedyYazar · 21 kitap
Kanada doğumlu olan Elle Kennedy , New York Times , USA Today ve Library Journal çok satan yazarıdır. Erken yaşta yazar olmak istediğini biliyordu ve genç yaşlardayken bunu faaliyete geçirdi. Elle şu an çeşitli yayın evleriyle çalışıyor ve genellikle romantik komedi tarzında romanlar yazıyor. Yazarın Off - Campus serisi Yabancı Yayınları tarafından çevrildi ve okuyuculara sunuldu.