Geldik #tılsımlıkoy serisi 3ncü ve son kitabına Valla bu seri uzasaydı da güzel olurdu. Karakterlerin hepsi farklı ama ortak nokta bizim sihirli koy ve halkı. Bir Vampirle aşk oyunu nasıl olur, diye hayal gücümüzü zorladık. Ama Kurt adamlarla aşkın kuralları da kolay değil
Aslında da sadece bir fantastik kurgu gibi görünse de, hikâyelerin her biri bir mesaj taşıyor. İlk kitap cesareti, ikinci umudu ve son kitap ise vazgeçmemeyi. Ama her bir karakterin kendini keşfetme öyküsü de diyebiliriz.
Karakterlerin adını unuttum çünkü ikinci kitap sanıp 3ncüyü okumuştum. Esas kızın manipüle eden, üstüne üstlük de aldatan sevgilisi vardı. Ve hikaye tam da ona sürpriz yapacağını düşünüp bir başka kadınla basmasıyla başlıyordu. Bu adam onu her şeyle manipüle etmişti ve karakterimiz bunu sevgi sanıyordu.
Her şeyin bittiğini düşündüğü o anda ona büyükannesinden miras kaldığını öğrendi. Evet, Tılsımlı Koy'da. Ama şartlar vardı. 1 ay içinde Lavanta Evi'ni tamir etmeliydi. Yoksa miras parayı çok seven kuzenine geçecekti.
Kolay değil çünkü evin kendine ait bir bilinci var ve kesinlikle dokunulmaktan hoşlanmıyor tek sorun bu da değil. Kalacağı evin kendine ait olduğunu sanarken aslında sürüsüz bir kurt adama da satıldığını öğreniyor. Kurt adamımız da çok seksi
Sadece sorun bunlar değil. Kurt adam geçmişte bir cadı tarafından lanetlenmiş. Sürüsünü ve ailesini hatırlamıyor, keza onlar da onu. Yaa biraz üzücü.
Ama hikaye çok keyifli bayıldım. Aralara farklı tür kitap koyduğum için ben hikaye keyfini çıkarabiliyorum siz de öyle yapın ve bu seriye şans verin