Puan vermedi·293 syf.····Okunma: 18 Mart 2026 20:55 Ölmek ya da yaşamak bütün mesele bu .. Önce kitabını okudum sonra filmini izledim . Ve iyi ki böyle yapmışım . Filmi izlerken sanki kitabı okumamış gibi sahneleri heyecanla bekledim . Film de ki çekim sahneleri ışık mekanlar ve özellikle karakterler tam oturmustu. Kitapta canlanan karakterler aynısı gibiydi. Filmi ve kitabı begenmeyenler olmuş . Ya da ağlamaklı bulmayanlar. Şahsen kitap okurken o duyguları anlamak için o atmosfere girip okumak lazım duygu ve hüzün çok işlemeyebilir ama ben kitapta ters köşe oldum evet duygulandım hüzünlendim. Filminde de ağladım çünkü bir kadının yaşamı bir annenin merhameti ve o kadının çocukluğu konuydu sıradan gelebilir ama kadın olarak anne olarak ben izlemekte zorlandığım sahneler oldu. Boğazım düğüm düğüm oldu . Romanda olaydan çok duygular vardı . Başta kitabı zor ilerlettim yarısından sonra su gibi aktı. Filmde de duyguları yaşadım . Derindi..
Bu tarz filmlere konulara ilgisi olmayanlar sıkılabılır ama ben sevdim . Derindi hüzünlüydü ve çok güzeldi kitabı okuyun film e de gidin mutlaka 9/10