2026 2. kitabı
Kelebeğin Rüyası (Genişletilmiş Baskı) Öğretmenlik kuşkusuz önde gelen önemli mesleklerden biridir. Bir öğretmen sadece ders anlatmakla kalmaz. Geleceğin doktorunu, mühendisini, çiftçisini, yöneticisini yetiştirir. Problem çözmeyi, doğruyu yanlıştan ayırmayı öğretir. Öğrencilerine rol modeldir çoğu zaman. Yol göstericidir. Saygı, sorumluluk, dürüstlük gibi değerler onun sayesinde geliştirilir. Toplumu geliştirir bir kere.. Öğrenen, eğitimli bireyler daha bilinçli karar verir. Hayata dokunur. Hatta bir öğretmenin söylediği bir söz, bir cümle gün gelir bir öğrencinin ömür boyu hatırında saklı kalır. Vesselam, sözün özü; öğretmenlik, sadece ders anlatmak değil; insan yetiştirmek, toplum kurmak ve geleceği inşa etmektir. Nihayetinde kitaba gelecek olur isek; eser öğretmenlerin öğretim süreçlerinde yaşadıklarını kaleme aldıkları anılardan oluşuyor. Eseri okuduğunuzda eminim kalbe dokunan öğretmenlerden tutun, kültürel birikimi geliştiren yeryüzünün farklı coğrafyalarında yeni nesiller yetiştirerek, yeryüzünü cennetini sağlamaya çalışan vefalı öğretmenlerin varlığına tanık olacaksınız. Okumanız Dileğiyle, Değerli Dostlar'ım.. Gizemli okur  ๑ ◕‿◕ ๑ Gizemli yazar
Gizemli yazar
Kelebeğin Rüyası (Genişletilmiş Baskı)Kolektif · Eğitim-Bir-Sen Yayınları · 2021305 okunma