2026 43. kitabı
Okunma: 27 Mart 2026 00:00
Sevgili Nazlıcan'ın ilk basılı eseri olan Kamelya beni eğlendiren, hüzünlendiren ve aşkla dolduran bir kitap oldu kesinlikle. Yazar tim ve ilişki dinamiklerini öyle güzel ve doğal yazmıştı ki her anlarında aşırı eğlendim. Sayfalar öylesine hızla akıp gitti ki buraya alıntı atmayı planlarken o sayfaların arasında kaybolduğum için alıntı atmayı unuttum. Gözde katmanlı ve enerjik yazılmış bir kadın karakter olmuştu bence. Hayatın getirdiği sınavlara rağmen neşesini kaybetmeyen kendi ile birlikte herkesi güldüren bir kadın karakterdi. Atakan ise kendine has bir beydi kesinlikle. Özellikle orijinal küfürleri kendisindeki favori yönlerimden biri oldu. Bunun yanında Gözde ile olan ilişkisinin gelişimi gözlerimden kalp çıkarmama sebep oldu. Doğal ama bir o kadar da vurucu bir çiftlerdi. Kitabın askeri yönü de tam istediğim gibiydi. Tim dinamiklerinin yanında karakterlerin meslekleri sadece isimle kalmıyor. Onlarla birlikte operasyonlara ve yaşamlarına da konuk oluyorduk. Ve o sondan sonra sevgili yazardan terapi ya da hemen ikinci kitap talep ediyorum.
KamelyaNazlıcan · Ulysses Yayınları · 2026117 okunma