Aile Bağları
2026 9. kitabı
Okunma: 07 Şubat 2026 13:14
Üç Kız Kardeş kitabının konusu Türkan, Derya ve Dönüş adlarındaki üç kız kardeşin başından geçen olaylardır. Ayvalık’ta yaşayan bir ailenin yaşantısını konu alan kitap, merak uyandıran olay örgüsüyle dikkat çekerken bir yandan da anlaşılır ve akıcı üslubuyla bir çırpıda okunuyor. Ayrıca Kalbimin Can Mayası kitabında Üç Kız Kardeş kitabındaki Türkan, Derya ve Dönüş’ün hikâyesi, tanıdık karakterlerle ve bağımsız kurgusuyla devam ediyor. Ayvalık’ın çam kokulu sokaklarında üç kız kardeşin hayatını, anneleri Nesrin Hanım ve babaları Sadık Bey ile olan ilişkilerini sıcak ve oldukça samimi bir dille aktaran Üç Kız Kardeş romanı, yetişkinliğe geçişle birlikte karşılaşılan hayatın acımasızlıklarını da içeriyor. Okuduğu her şeyde samimiyeti, duyguyu ve derinliği arayanların beklentilerini karşılayacak niteliğe sahip olan eser aile bağlarını, koşulsuz sevgiyi ve farklı hayat tarzlarını etkili ve akıcı bir şekilde ele almıştır. Kız kardeşlerin her birinin iç dünyasının kapılarını başarılı karakter analiziyle açan kitap, zamanın izleri silmedeki gücünün ve hayattaki her sorunun aslında bir çözümü olduğunun altını çiziyor. İclal Aydın Üç Kız Kardeş
Üç Kız Kardeşİclal Aydın · Artemis Yayınları · 202011bin okunma