2026 46. kitabı
Herkese selamlar Bugun size kalemini cok sevdigim sevgili @goncakirrr in son bebegi #sokağındansı serisinin ilk kitabi #aşkritmi yorumu ile geldim. Tam bir giriş kitabiydi ama diger kitaplardan farkli olarak daha baslar baslamaz ilk sayfalarda bir c*nayet işlendi ve beni hemen kitaba cekti. "Ay ne oluyor, ne oluyor?" derken hooop bir bakmisim kitabin sonundayim. Simdi bekle ki devamı gelsin Kitapta bir an bile heyecan veya tempo düşmedi. Ciddi anlamda sonuna dek süren gizem ve heyecan ile, bir de en güzelinden yer alan ask ile cok keyifli bir okuma oldu. Tek sıkıntım su anda tek taraflı anlatimdi. Devam kitaplarinda bu olmaz diye umut ediyorum. Zira ana erkek karakter Kartal'in bakis acisina deli gibi ihtiyacım var. O nasil birseydi oyle? Resmen laflarına tavirlarina dibim düştü Hangi birini anlatıp sizi de ona asik etsem ki veya etmesem sadece bana mi kalsa Gerci Metis varken işim zor Metis demişken yaşından mıdır nedir yasadigi travmadan kaynakli korkan, her ne kadar harika dans edip kendine bir grup kurup onlari koordine eden biri olsa da aslinda ozguveni olmayan bir kızdı. Yanındaki arkadasi olmasa hali niceydi. sagolsun hep o kiz akil verdi de azicik gözü açıldı. Bir de demez mi ben biliyorum, eminim diye Heee gorduk harika kararlar aldın cidden. Yani tamam Kartal'i öyle gorunce kirilmakta cok haklısın da oyun yapmana ne gerek vardi bacim? Olgun bir insan gibi konuşup unlu ask doktoru Aşkım Kapismak'in kadinlara her zaman dedigi gibi yapsaydın ya anladın bence sen onu, neyse. Ama senden umudum var, harika seyler çıkacak eminim. Lutfen Kartal'cigimi da kırma Bu arada Metis'in arkadas grubunu genel olarak sevdim, ama Kartal'in grubundan özellikle de Eftelya'dan bir çekiniyorum. Sanki o birseyleri mahvedecek gibi, hayırlısı. Yetişkinlere ozel guzel bir seriye giris yaptim. Turu seviyorsaniz sizde kesinlikle baslayin derim ama Kartal'dan uzak durun Sokağın Dansı - Aşk Ritmi Gonca Çakır
Sokağın Dansı - Aşk RitmiGonca Çakır · Vera Kitap · 202631 okunma