2026 23. kitabı
UYARI: Bu kitaptaki şiirleri okurken kendi ruhunun enkazını kaldırıyorsun. Şair, kelimelerle önce canını acıtıyor, sonra o acıyla nasıl dans edeceğini öğretiyor. Tıpkı hayat gibi… Ve ekliyor: “İnsan, çektiği derde bile âşık …” Karanfiller solar, evet. Ama sadece çiçekler değil; hayallerimiz, direncimiz, bazen de en çok sevdiğimiz insanlar solar. Kitap boyunca o solma hissini yaşıyorsun… Boğazın düğümleniyor, gözlerin doluyor. Ama bırakamıyorsun. Kısacası “Karanfiller de Solar”, hem zehir hem panzehir. Bu hissi bilenler zaten anladı… Ve en güzel kısmı: Şair bu şiirleri yapay zekâ ile şarkıya dönüştürüyor. Bir noktadan sonra okumuyorsun… Dinliyorsun. Hissediyorsun. İçine işliyor. Bir akşam dene: Işıkları kıs, bir şiir aç… ve bırak içine aksın. Daha fazlası için: ugurunver.com.tr Merak mı ediyorsun? Et bence. • Bu kitap seni üzecek mi? Evet, ama güzel üzecek. • Şarkılarla birleşince daha mı ağır gelecek? Evet, ama o ağırlık insanı ayakta tutan cinsten. • Bitirdikten sonra karanfillerini sulamak isteyecek misin? Kesinlikle. • Sen okuduktan sonra ne hissettin? Anlatırsın bana, olur mu … Şimdi dürüst ol: Sen acıya mı âşıksın, yoksa ondan kaçanlardan mısın ? Uğur Ünver Karina yayınları
Karanfiller de SolarUğur Ünver · Karina Yayınevi · 202614 okunma