2026 46. kitabı
Okunma: 29 Mart 2026 22:32
𝗛𝗘𝗥 𝗞𝗔𝗟𝗣 𝗞𝗜𝗥𝗜𝗟𝗜𝗥 Mart ayının son günü Elbette ayın başında canım kızlar @seldaca.comments  & Funda Keskinsoy   ile okumaya başladığımız ve ayın son günü paylaşımını yaptığımız bir kitap ile geldim .  Her ay mutlaka bir tane,  ortak seçerek  aldığımız ve okumayı ertelendiğimiz kitaplar arasından seçim yaparak okuyoruz...  Kitap seçme aşaması ayrı, okurken ayrı keyif alıyoruz.  İnsanın böyle dostlarının olması bu hayatta en büyük şans bence. İyi ki siz ikiniz Yazar ile tanışma kitabım oldu bu kitap.  Akıcı ve sade kalemi, sürükleyici anlatımı var.  Olay örgüsü kusursuz işliyor, bölüm geçişleri ile kurgusunun bütünlüğü sağlam.  Betimlemeleri uzun uzadıya değil ,olması gerektiği kadar kıvamında. Diyaloglar ve iç monologları ile kitabın atmosferi adeta okuyucuya geçiyor.  Bu yüzden karakterler ile bağ kurmada zorluk yaşamıyorsunuz.  Karakterlerinin psikolojik çözümlemelerini de çok iyi analiz etmiş.  Duygu aktarımı yogun hissediliyor, bir bakmışsınız,  o duygu seline kapılıp gitmişsiniz. Yer yer kalbiniz sızlıyor.. Sosyo-Ekonomik sınıf farklılıkları ve önyargı, aile bağları, yaşam koşulları, aidiyet duygusu, kırgınlıklar ,güven/sizlik, yalnızlık ,iyilik ve kötülük, sırlar, iyileşme,umut , keder kavramları gibi madde bağımlılığı kitabın alt metnini dolduran unsurlar ve roman bu çerçevede ilerlerken aşk unutulmuyor...  Kalbinizi sarıp sarmalar iken ,küllerinden yeniden doğan bir hikaye... Mutlaka tavsiye ederim... #herkalpkırılır #colleenhoover #ephesus #aysonu #tavsiyekitap
Her Kalp KırılırColleen Hoover · Ephesus Yayınları · 20213,964 okunma