2026 10. kitabı
Okunma: 31 Mart 2026 00:00
Sessiz // Refika Ayşegül Uzun // Doğan Solibri Merhaba sizlere hüzün,yalnızlık,psikolojik bir kitapla geldim.Çok rahat ve hemen okuyup bitireceğiniz bir kitaptı.Bu bir çocuğun,büyüdükçe sessizlesmesini ve geriye attıklarını da anlatıyor bizlere. Lal okulunu birincilikle bitirmiş,başarılı bir avukattır.10 yılı aşkın Varlı Holding sahibi Haluk Varlı'nın yanında çalışmaktadır Lal'e bir gün toplantı esnasında önüne patronuna karşı eski asistanı Banu tarafından açılmış taciz davası gelir.Lal çok şaşırır ve ihtimal vermez.Ayrıca bu tam esnada Lal'e dedesinin ona Lal taşından yapılma kolyesinin kaybolduğunu anlar.Davanın gelmesi ve kolyenin kaybolmasıyla onu çocukluk hatıralarının en çok olduğu ama yeni hatırlamaya başladığı geçmişine yolculuk yapmaya başlar. Ayrıca bu davanın ortaya çıkaran gazeteci olan Burak ona bu davadan uzak durmasını söyler.Ama Lal Haluk Bey'e inandığı için durmaz ,dava için araştırmalara başlar.Fakat içinden bir ses bir şeylerin ters olduğunu söyler.Lal ve asistanı Ali davayı daha dadetayli araştırmaya başlarlar.Bu araştırmalar esnasında Lal ailesi ve geçmişiyle olan hesaplaşmalarıylada uğraşır.En çok bu hesaplasmayı babasıyla yapmak ister. Lal acaba geçmişinden hangi olayı zihninin gerisine atmıştır? @dogansolibri @aysgl_uzn Leyla Şeker
SessizRefika Ayşegül Uzun · Doğan Solibri Yayınları · 202583 okunma