·424 syf.····Okunma: 31 Mart 2026 18:13 Evet elimde uzun süre sürünen Kitabımda Yok kitabının yorumuyla geldim. Kitap okurken çok sıkıldım ama en son okuduğum kitap faciasından sonra bir şans vermek istedim ve bitirdim. Yine de sevmedim.
Konusu kısaca, Aiden ve Rosie yaratıcı yazarlık dersi alıyorlar. İçinde bulundukları grup bir araya gelip yazdıkları metinleri inceleyip eleştiriyorlar. En başından beri ikilinin arasında eleştiriler çok sert. Aralarındaki tartışmaların artması sebebiyle hocalari derse devam etmeleri için ortak bir kitap yazmalarını şart koşuyor.Kitap yazma sürecinde çiftimizin yaşadıklarını okuyoruz.
Ya kitabın başından sonuna kadar ana karakterlerle hiçbir şekilde bağ kuramadım.Rosie gereksiz romantik ve fevri bir tipti.Aiden ise sanki ilkokula gidiyor.Hoşlandığı kızın dikkatini çekmek için onu sürekli eleştirip laf sokmak mı?Hani konuşmak varken neden öyle bir yol düşündü gerçekten bilmiyorum.Sözde nasıl davranması gerektiğini bilmiyormuş,çok saçmaydı.Aslında nefretten aşka en sevdiğim konudur.Bu kitapta nefret kısımlar fazla ergenceydi.İlişki kısımları fena değildi, ama smut sahneler çok peş peşeydi biraz sıkıldım oralarda.Sonra bir olay oluyor spoi vermemek adına söylemeyeceğim ama Aiden’nın tepkisi tüm o ilişki içindeki tatlılığını alıp götürdü.Yani haksız olduğu halde kavgayı yönetmeyi bırak bir sürü laf söyledi Rosie’ye.Sonra Rosie’nin karşına geçip gerçekleri (!) anlattı ve kaldıkları yerden devam ettiler .Bir de demeden geçemeyeceğim şu denizci montu muhabbetinden gına geldi.Aiden’nın montunun ona ne kadar yakıştığını neden sürekli yazmış yazar anlamadım.Velhasıl ortalamanın da altında kaldı bu kitap benim için.