2026 24. kitabı
Okunma: 31 Mart 2026 16:38
Merhaba kitap severler Mart ayının son kitabı yorumu ile sizlerleyim Böğürtlen Mehmet Rauf 87 sayfa 10/8 Benim yazardan okuduğum ilk kitap Tam Türk filmi tadında Yakın arkadaşı ile bir partiye giden Pertev Bey, hayatının aşkını bulacağını nereden bilebilirdi. Biraz eğlenceli yaşayan 3 kız kardeş ile tanışıp onların köşküne konken partisine davet edilir. Müjgan i ilk orada görür ve diğerlerinin hızlı yaşamalarının yanında onun sakın, sade ve huzurlu yaşamını görünce,ona doğru Pertev'i çekilir. Peki Müjgan i bir aşk yaşamaya ikna edebilecek midir? Çerezlik, merak uyandırıcı kısa romantik bir Türk Edebiyatı klasiği Alıntılar Öyle bir yaşta,bulunuyorsunuz ki her şeyi sevmeniz gerekir. Dünya şık, güzel ve pek caziptir. Asıl sevgi kayıt ve şart tanımaz beyefendi! Mesela... Mesala... Ben pek severim BÖĞÜRTLEN e benzettim. Hayatta öyle bir nefis ve ilahi tecelliler var ki, hayran ve minnettar kalmamak mümkün değil. Ah! Onu mutlu etmek,güldürmek, ona hayatın en yüce servetlerini, en değerli hazinelerini arz ve takdim ederek onu dunyanin en imrenilen en talihli varlığı yapabilmek mutluluğu... Bunun için neler feda etmezdim. Demek kızda sevme kabiliyeti varmış. Hayatta o kadar kötülük gördüm ki kimden olursa olsun iyilik beklemiyorum Pertev bey! Bir kadın,para için değil hiçbir şey için sevmediği erkeğe tek bir bakışını bile teslim etmemelidir. İnsan oldum, insan olmaya çalıştım da ne fayda gördüm?
BöğürtlenMehmet Rauf · Kapra Yayıncılık · 20211,713 okunma