"Hayatımda senin kadar harika bir şey görmedim çünkü."
2026 28. kitabı
Okunma: 01 Nisan 2026 11:31
Ben, KirkeBen, Kirke 'yi çok sevdim... Daha önce mitoloji kitabı okumadığım için karakter isimlerinin kafa karıştırıcı olmasından başta korkmuş olsam da okudukça Kirke'nin büyüsüne kapıldım. Bu
Ben, KirkeMadeline Miller · İthaki Yayınları · 202444,2bin okunma
3.896 Gösterim
Saliha
"Bir zamanlar tanrıların ölümün zıttı olduğunu düşünmüştüm ama artık her şeyden daha ölü olduklarını görüyorum çünkü hiç değişmiyorlar ve hiçbir şeyi ellerinde tutamıyorlar." s:392
Saliha
"Bu kadar basitti. İstiyorsun madem, yapacağım. Mutlu olacaksan, seninle geleceğim. Bir yüreğin çatladığı bir an var mıdır? Ama çatlak bir yürek yeterli değildi ve ben bunu bilecek kadar akıllanmıştım." s:388
Saliha
"Ah, bir düzine imkânsız şey istedim. Ne olduğunu daha önce öğrenmiş olmayı." s: 161
Emeğine sağlık. Böyle güzel bir kitapta ortak buluşmak yine çok keyif verici oldu💐😊
Saliha
Teşekkür ederim🥰 Beraber okumak kitabı daha da güzel hale getirdi☺️🌼
İyi puan ya millet seviyor yada nefret ediyor.
Ortası olmayan bir kitap galiba. Ben tarafımı seçtim ☺️
Yine muazzam bir inceleme, en sevdiğim kitaplardan birini böylesine güzel anlatmana öyle mutlu oldum ki kuzum, sana çok seveceksin derken bundan emindim ve yine yanılmadım:) daha güzeli ise yazdığın incelemeyi okumak oldu. Emeğine sağlık kuzum 💙🫠
Saliha
Çok teşekkür ederim canım benim, güzel bakışına ve yüreğine sağlık senin de🥰💜 Tanıyorsun beni, kendin gibi😍 Sen kitabı o kadar sevdiğin için ben de okumaya başlamadan önce severim diye düşünmeye başlamıştım ☺️
“Evet, dediğin gibi verilen değer çok kıymetli; fakat her şeyden önce kadın, kendi değerini kendisi vermeli. Kendini tanımalı, bilinçlenmeli ve kendini önemsemeli… Tıpkı Kirke’nin ‘Ben Kirke’yim’ diyebilmesi gibi. Bu incelemeyi merakla bekliyordum. Kitabı beğenmene gerçekten çok sevindim. Umarım Akhilleus'un Şarkısı seni de aynı şekilde etkiler. Ben de Homeros ve mitolojiyi yeni yeni keşfediyorum. Gerçekten de sonsuz bir okyanus gibi… İçine girdikçe insan daha çok bağlanıyor ve daha önce okuduklarının ne kadar yüzeyde kaldığını fark ediyor. İncelemenin pek çok okura dokunacağını ve ilgi uyandıracağını düşünüyorum. Eline emeğine sağlık, teşekkürler 🙏”
Düşüncenin GücüDüşüncenin Gücü ben de keyifli okumalar dilerim🌼💜