2026 105. kitabı
𝗬𝘂̈𝘇𝗹𝗲𝘀̧𝗲𝗯𝗶𝗹𝗺𝗲𝗸 Kimse kendini gecesinden geçmeden sabahı görmez. İnsan hayat boyu konuşmayı öğrenir ama kendini asıl sustuğunda duyar. Çünkü kelimeler çoğu zaman dışarıya yönelir, aslında sessizlik insanı içeriye taşır. Her insanın içinde görünmez bir hapishane vardır. Bu hapishane betonla değil, düşüncelerle örülüdür. Herkese Merhabalar... Sizlere sevdiğim yazardan yepyeni bir kitap ile geldim. 'Yüzleşebilmek ' aslında isminde her şey, bir kitabın içeriğini en güzel şekilde yansıtacak ismi yine itina ile seçmiş. Ben Sibel hocamın kitaplarında onun yazdıklarını yorumlayacak kadar bir birikime sahip olduğumu düşünmüyorum. Ki keza öyle şöyle oldu böyle oldu denilecek bir kitap değil. Herkesin alacağının farklı olduğu ve farklı çıkarımlar yapacağı bir kitap. Daha gerçekçesi ben onun yazdıkları ile daha bir birikime sahip olmaya doğru gidiyorum. Her yazdığını rikkatle hayır yanlış değil, doğru yazdım rikkatle okuyorum. Altını çize çize verdiği örnekleri daha sonra da gözden geçirmek için işaretler ile hiç sıkılmadan okuyorum. Almasını bilene, isteyene öyle güzel kapıları açıyor ki. Bunu ancak okuyanlar bilir. Zaten samimi anlatım dilini bilmeyen yoktur. O anlatım sizi içine çekiyor. Ayrıca bu kitapta bizler için harika çalışma alanları sunmuş. Her biri itina ile uygulandı. Ve yine 21 günlük içsel çalışma sayfaları da bu kitapta sizleri bekliyor. Okuyana, uygulayana şifa olacak bir kitap. Sadece okumak ile kalmayın hayata geçirin, yüzleşin! #yüzleşebilmek #seldacacomments
YüzleşebilmekSibel Uzun · İndigo Kitap · 202624 okunma