Merhaba sevgili kitap kurtları bugün sizlere roman tarzında yazılmış bir kitapla geldim
Karanlık bir dünya... Psikolojisi bozuk Deli bir Kral... Babasının yerini alacak psikolog ama kendi söküğünü diyemeyen bir Farah... Birbirine düşman iki aile. Nişanlısı ölünce intikam için düşman kızı Farah'la evlenen Deli Kral Gurur.
Sadece düşmanlıktan doğan bir aşk gibi görünse de karakter analizleri, duygularını yansıtışı, her detaya yer verilişi ile kitabı okumuyor adeta yaşıyoruz. Deli görünen Gurur'un içinden Farah başka bir adam çıkarıyor resmen ve o Gurur'a aşık olmamak elde değil. Herkes ister öyle bir seveni, aşığı olsun.
Normalde önyargılı olduğum bir tarzdı ama bu kitap bana önyargımı yıktırdı. Her zaman önyargılarımın üstüne gidip onu kırmayı severim. İçindeki o derin duygu beni öyle bir içine çekti ki kitabı 3 günde bitirdim. Farah sanki bir ayna oldu, hayatı sorgulattı. Sarkaç. bizlere hayatımızın bizim elimizde olup olmadığını sorgulattı.
Sonuna kadar öyle heyecanla ilerledi ki biteceğini bildiğim halde hayal kırıklığına uğradım. Tam artık her şey açığa kavuşacak derken kitap bitiverdi ve ben merakla devam kitabını beklemek zorunda kaldım. O sevkiyatta ne olacak çok merak ediyorum. Farah inşallah çok mutlu olursun Laz Hödüğü ve Nemrut Kızı'nın heyecanla beklenen hikayesi...
Yazarımızın kalemine sağlık
Maral Atmaca