2026 107. kitabı
𝗖̧𝗶𝗳𝘁𝗹𝗶𝗸 𝗞ı𝘇ı 𝗥𝗼𝘀𝗶𝗲 𝗢𝗿𝗮𝗱𝗮, 𝗯𝘂𝗿𝗮𝗱𝗮, 𝗵𝗲𝗿 𝘆𝗲𝗿𝗱𝗲 8+ yaş Herkese Merhabalar... Bugün sizlere tatlı bir kitap ile geldim. Atmosfer olarak harika eee bir çiftlikte geçince de yok yok diyebiliriz. Öğrenmeye, eğlenemeye ve okumaya teşvik eden, araştırmaya yönlendiren içeriği ile de oldukça sevdiğimi söylemek isterim. Sorumluluk almak isteyen çocuklar içinde güzel bir macera kitabı olabilir. Rosie Joy çiftlikte yaşayan ve çok ünlü bir kaşif olup, maceraya atılmak isteyen bir kızdır. Rosie'nin kardeşi gibi bütün kaşifler erkektir kızlardan olmaz dese de o hayallerinin peşinden koşmak ister. Diğer yandan çiftlik işleri ve okuluna devam eder. Bir gün annesi ona süpriz yapar. Çok sevdiği tavuğunun kuluçkaya yatma zamanı gelmiştir. Bunun için bir kitaptan yumurta seçerler üstelik mavi evet evet mavi ve artık onun da küçük civcivleri olacaktır. Tabi onun için de beklemesi gerekir. Onun Macerları ile tanışmaya hazır mısınız? Kaşif olabilecek mi neler öğrenecek onunla birlikte sizler neler öğreneceksiniz? Kitap sizi bekliyor. Biz çok sevdik ve tavsiye ederiz 𝗟𝘂̈𝘁𝗳𝗲𝗻 𝗸𝗶𝘁𝗮𝗽𝗹𝗮𝗿ı 𝗰̧𝗼𝗰𝘂𝗸𝗹𝗮𝗿ı𝗻 𝘂𝗹𝗮𝘀̧𝗮𝗯𝗶𝗹𝗲𝗰𝗲𝗸𝗹𝗲𝗿𝗶 𝘆𝗲𝗿𝗹𝗲𝗿𝗱𝗲 𝘁𝘂𝘁𝘂𝗻𝘂𝘇. #çiftlikkızırosie #seldacacomments
Çiftlik Kızı RosieSophie Siers · Yeni İnsan Yayınevi · 20221 okunma